Sinema Haberleri

Ben Affleck, Yeni Batman Filminin Senaryosunu da Yazdı

batman-ben-affleck-banner

Batman v Superman filminin iyi mi yoksa kötü mü olduğu tartışmaları sürüp giderken pek çok kişinin hemfikir olduğu şeylerden bir tanesi Ben Affleck‘in Batman rolüne yakıştığıydı.

Bir sonraki Batman filminde Ben Affleck’in hem Batman’i oynayacağı hem de filmi yöneteceği biliniyordu. Bunun üstüne bir de senaryo eklendi!

Ben Affleck’in ajansı William Morris Endeavor, Hollywood Reporter ile yaptığı uzunca bir röportajda Ben Affleck’in yeni Batman filmi senaryosunu tamamladığını açıkladı.

Warner Bros., solo Batman filmi için henüz bir senartistle anlaşmamış, Ben Affleck’ten de böyle bir şey yapmasını istememişti. Tamamen kendi inisiyatifini kullanan Affleck bu senaryoyu tamamlamış.

Ben-Affleck-Zack-Snyder-Batman-v-Superman-set

DC Comics’te Yaratıcı İşler Sorumlusu olarak çalışan aynı zamanda gelecek olan Batman filminin de yazar kadrosunda yer alan Geoff Johns, duyduğumuz üzere senaryoyu incelemiş ve çok beğenmiş. Tabii yine de bu senaryonun sinemaya uyarlanıp uyarlanmayacağına Warner Bros. karar verecek.

Ben Affleck’in ne kadar başarılı bir yönetmen ve senarist olduğu tescilli. Kendisi Argo filmiyle En İyi Film Oscarı’nı kazanırken En İyi Yönetmen dalında da Oscar’a aday olmuştu. Good Will Hunting filminin senaryosu ile de En İyi Senaryo Oscarı’nı kazanmıştı.

Anlaşılan Ben Affleck, yeni Batman filmi için “hem yazdım hem oynadım” yapısına üstelik yönettim de diyecek! Bence Warner Bros., Oscarlı bir senartistin elinden çıkma bu senaryoyu kabul edecektir. Aynı zamanda yeni Batman’ini de sevindirmek isteyecektir tabii ki.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

11 Yorum

  1. Ben Affleck i bu role kim yakıştırdı ??? asıl olay ordan koptu zaten bu herif bu role gitmedi isyan çıktı bide kalkmış role yakıştı diyorsunuz yapmayın bunu :D

  2. ne isyan çıktı be , kaç yazı , kaç video gösterebilirsin ben affleck i beğenmeyen ben onun on fazlasını gösteririm sana ,kendi görüşünü toplum mal etme mal

  3. Good Will Hunting’in senarist koltuğunda Ben Affleck’in oturuyor olması ve benim bu gerçekle an itibariyle yüzyüze gelmem. Ben Affleck’in öyle farz ediyorum aktör olarak yer aldığı bir filmde ya yönetmen ya da senarist olarak da yer alma gibi bir takıntısı var. Yalnızca tek bir sıfatla o filme katkı yapıp ayrılamıyor projeden. Kendisinin bu özelliğini takdir ediyorum zira elini değen işlerden alnın akıyla kurtulabiliyor. Solo Batman filmini merakla bekliyorum.

  4. bu role kim yakıştırdı ? bir düşüneyim…….sen hariç herkes ! kişisel görüşlere saygılıyım ancak nesnel bir gerçek ki afflecki hemen herkes sevdi ve filmle alakalı tartışılacak en son faktörlerden biri kendisi

  5. senin gibi türkçe sitelerde takılmıyoruz git yabancı forumları aç bak he bakamıyosan o senin beceriksizliğin ;)

  6. kaç tane yabancı site gösterirsen on tane daha saygın yabancı site gösteririm, hodri meydan, bilmeden konuşup kendini bir şey sanan edepsiz

  7. kapa lan çeneni 10 tane velet çıkmış saçma salak filmiş övüyor boyun kadar konuş senin gibi birinin düşüncesi önemli değil sizin gibiler çıkıyor böyle 3 5 çürük fasülye siz söyleyince güzel oluyor film öylemi ?? madem film füzel imdb de oyüzdenmi 7.3 aldı beyinsiz arkadaşım!!!!

  8. 7.3 kötü birşey midir? hani her çıkan filmden ilk 100 bekliyorsan denemeler diye kitap yaz kendini topluma kapat bence.Düşüncelerini daha iyi anlayabiliriz bu yolla

  9. burda edepsiz sensin her yporuma sazanlık yapan kardeş bence sen git kapa bir yerlere kendini filmi beğenenler olarak bi odaya tıkışın evet 7.3 kötü bir puan .dark knight imdb puanı 9.0 ;)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.