Sinema Haberleri

Ben Affleck Nasıl Tekrar Batman Olmaya Karar Verdi?

Geçen gün çıkan yeni bir haberde Ben Affleck’in Batman rolüyle, The Flash filminde yer alacağı açıklanmıştı. Ünlü oyuncunun rolü nasıl kabul ettiği ortaya çıktı.

Geçen yıl içerisinde Ben Affleck’in yazıp yöneteceği ve başrolünde olacağı bir Batman filmi çekilecekti. Ancak sonradan yönetmenlik görevi Matt Reeves’e verilmiş ve senaryoda baştan aşağıya değişmişti. Affleck, film hakkında kaygıları olduğu görüşünü belirterek rolden çekildiğini açıklamıştı.

Tekrar Batman olarak karşımıza çıkar mı, çıkmaz mı diye görüşler ortada dolaşırken, Affleck’in The Flash filminde Batman olarak karşımıza çıkacağı açıklandı. Andy Muschietti, rolü kabul ettirebilmek için Affleck’in isteklerini yerine getirmek zorunda kalmış.

Ben Affleck ve Michael Keaton, Batman Rolüyle The Flash Filminde Yer Alacak

Affleck’in, filmde oynaması için götürülen teklif birkaç ay öncesine dayanıyormuş. Pandemi sürecinde filmin senaryosunda ufak eklemeler yapıp Muschietti’ye geri göndermiş ve onaylarsa tekrar Batman olacağını söylemiş. Sonucunda da anlaşmaya varmışlar.

2022 yılında vizyona girmesi beklenen The Flash, DC filmlerinin paralel evlerine değinen ve özellikle The Flashpoint Paradox hikayesine sırtını dayayan bir film olacak. Birden fazla Batman ve Flash göreceğimiz filmin oldukça iddialı bir yapısı olduğunu kabul etmek gerek.

Öte yandan Affleck’in tekrar Batman olacak olması, devamının da geleceğinin habercisi değil. Ünlü oyuncu şu an için daha fazlasına sıcak bakmadığını dile getirmiş.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.