Sinema Haberleri

Batman v Superman: Dawn of Justice Vizyonda!

batman-v-superman-logo

Çizgi roman ve fantastik sinema severlerin uzun süredir merakla beklediği an geldi.

Yönetmenliğini Zack Snyder’in yaptığı; başrollerinde Batman rolünde Ben Affleck, Superman rolünde Henry Cavill ve Wonder Woman rolünde Gal Gadot’un yer aldığı Batman v Superman: Dawn of Justice filmi sonunda vizyona girdi.

Türk Hava Yolları’nın ana sponsoru olduğu film, DC Sinematik Evreni’ne giriş niteliği de taşıyor. Çekimleri devam eden Wonder Woman filmi de yolda. Sonrasında yeni Batman filmi ve Justice League filmi ile birlikte tıpkı Marvel’ın yaptığı gibi bir bütünlük sağlanacak.

Gotham ve Metropolis’in zor şartlar altında olduğu, karanlık bir atmosfere sahip film bugün ülkemizde pek çok salonda gösterime giriyor.

superman-batman-wonder-woman-gif

Filmde neler var?

Filmde tabii ki DC evreninin kahramanları Batman, Superman, Wonder Woman‘ı başrollerde izleyeceğiz. Bunun dışında Aquaman, Flash ve sürpriz bir isim de var. Kötülerde ise Superman’in baş düşmanlarından Lex Luthor ile Doomsday‘i göreceğiz.

Filmin konusu şöyle;

Man of Steel’deki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için hâlâ umudun simgesi olan kahraman, sayısı giderek artan bir kesim tarafından ise dünyanın varlığına en büyük tehdit olarak görülmektedir. Bruce Wayne de Superman’i zararlı bulanlardandır ve onun verdiği zararları düzeltebilmek için Gotham’dan Metropolis’e gelir. İlk andan itibaren birbirinden hoşlanmayan ikili arasındaki mücadele amansız olur ancak Lex Luthor’un yarattığı Doomsday bütün Metropolis için en büyük düşman haline gelince Wonder Woman’ın da yardımıyla onu alt etmek için güçlerini birleştirirler.

batman-superman-fist-gif

Bol aksiyonlu ve ilginç sahneleri barındıran heyecanlı bir film. Şimdiden herkese iyi seyirler!

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.