Sinema Haberleri

Batman Filminin Senaryosu Yine Değişti

Ben Affleck‘e emanet edilen ama sonrasında prodüksiyon ile yaşanan sorunların ardından yapımı arap saçına dönen Batman filminin senaryosunun bir kez daha değiştirildiği ortaya çıktı.

Warner Bros. kendi çizgi roman evrenini oluştururken epey zorluk çekiyor anlaşılan. Ortaya çıkan yeni haberde, Batman filminin başına geçen Matt Reeves’in, Affleck tarafından hazırlanan senaryoyu kullanmak istemediği belirtildi. Zaten yönetmen değişikliğinden ve perde arkasında yaşanan gerginliklerden dolayı, Reeves’in bu senaryoyu kullanmayacağı söylentisi dolanıyordu.

Reeves, MTV’nin Happy Sad Confused yayınında “Hayır, önceki senaryoyu kullanmayacağız. Bu yeni olacak. Her şeye baştan başladık. Gerçekten iyi olacak ve bunun için çok heyecanlıyım.” sözlerine yer verdi.

Ben Affleck’in, yeni Batman filmi için daha karanlık, deyim yerindeyse noir bir senaryo hazırladığı ve hikayenin basit bir çizgi roman uyarlamasından çok dedektiflik hikayesi yazdığı söyleniyordu. Joe Manganiello’nun canlandıracağı Deathstroke’un da bu filmde olması bekleniyordu. Reeves’in Batman yorumu nasıl olacak, Deathstroke’u tamamen senaryodan çıkaracak mı merak ediyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.