Sinema Haberleri

Avatar’ı Reddeden Matt Damon, Pişmanlığını Dile Getirdi

James Cameron’un vizyona bomba gibi düşen ve rekor üzerine rekor kıran Avatar’ın devam filmi konuşulurken, ilk filmde kendisine önerilen rolü geri çeviren Matt Damon, “Tarihe geçeceğim.” dedi.

Şu aralar Avatar’ın devamını merakla bekleyen büyük bir izleyici kitlesi var. Eh, 2009 yılından bu yana serinin devam edeceğini söylediler ancak hiçbir gelişme yaşanmadı. Fox ve Disney evliliğinin ardından Avatar’ın hakları Disney’e geçmişti. Disney, zamanında 2.8 milyar dolar ile hasılat rekoru kıran Avatar için marşa basmış ve devam filmleri için geniş bir bütçe ayarlamıştı.

Avatar’ın devam filmlerini bir kenara koyarsak, Matt Damon‘dan ilginç bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu Deadline‘a verdiği bir röportajda, Avatar için kendisine rol teklif edildiği ancak kabul etmediğini dile getirdi. Bu yüzden de pişman olduğunu anlattı.

Matt Damon, röportajında Bana Avatar adında bir film teklif edilmişti. James Cameron, filmin kazancından %10 teklif etmişti. Tarihe geçeceğim… Daha fazla parayı reddeden bir başka aktörle asla karşılaşmayacaksınız.” sözlerine yer verdi.

Ünlü oyuncu büyük çıkışını Good Will Hunting ile yapmış ve sonrasında da peşi sıra milyon dolarlık filmlerde yer almıştı. Avatar kendisine teklif edilen rolü, Bourne serisi için reddetmişti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.