Sinema Haberleri

Avatar: The Last Airbender İçin Avatar Studios Kuruldu!

Sadece The Last Airbender ve evreni üzerine odaklanacak yeni bir stüdyo kuruldu. Avatar Studios‘un başında serinin orijinal yaratıcıları yer alıyor.

Avatar: The Last Airbender, 2005-08 yılları arasında Nickelodeon kanalında yayınlandı. Dört element üzerinde ustalaşması gereken Avatar Aang‘in maceralarını konu ediniyordu. Avatar: The Last Airbender, hikayesiyle, kurgusuyla, karakterlerinin derinlikleriyle çok başarılı bir diziydi.

Michael DiMartino ve Bryan Konietzko

The Last Airbender’ın peşine 2012 yılında The Legend of Korra serisi gelse de orijinali kadar pek tutulmamıştı. Nickelodeon ve Avatar serisinin yapımcılarından da uzun süredir ses seda çıkmıyordu.

Son olarak da Netflix için bir dizi projesi üzerinde çalışılıyordu. Ancak serinin yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko fikir ayrılıkları yüzünden projeden ayrılmıştı. Şimdi bu ikiliyi sadece Avatar üzerine içerik üretirken tekrar görebileceğiz.

Avatar Studios Nedir?

Nickelodeon, sadece Avatar ve evreni üzerine çalışmalarda bulunacak yeni bir stüdyo kurdu. Bu stüdyonun başında DiMartino ve Konietzko yer alacak. Öncelikleri Nickelodeon ve Paramount+ kanalları için bu evrene ait yapımlar üretmek olacak. Ayrıca dışarıya da bu evren hakkında projelerini sunacaklar.

Bu duyuruyla birlikte, yeni bir Avatar filminin de müjdesi verildi. Bu yılın sonunda ön prodüksiyon çalışmalarına başlanacak bir filmin duyurusu yapıldı. Henüz filmin detayları bilinmiyor ancak markayı tekrar geniş kitlelere duyurmak adına Avatar Aang üzerine bir film olabileceğini düşünüyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.