Dizi Haberleri

Avatar: The Last Airbender Yaratıcıları Netflix’in Uyarlamasını Bıraktı

Avatar: The Last Airbender efsanesini yaratan Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko, Netflix‘in canlı aksiyon Avatar dizisinden ayrıldı.

Web sitesinden açıklama yapan Michael Dante DiMartino, “Birçoğunuz Netflix‘in canlı-aksiyon Avatar dizisiyle ilgili gelişmeleri bana soruyor. Artık projede yer almadığımı söyleyebilirim. İki yıllık geliştirme döneminin ardından Haziran ayında Bryan Konietzko ile projeden ayrılma kararı aldık” dedi.

İmzayı attıkları zaman Netflix‘in, dizi için kendi görüşleri ile onlarla birlikte çalışmaya kararlı olduğunu söyleyen DiMartino, “Maalesef işler umduğumuz gibi gitmedi. Bunlar olur, prodüksiyonlar zorlayıcıdır. Öngörülemeyen olaylar ortaya çıkar. Planlar değişir. Kariyerim boyunca bu tür olaylarla karşılaştığımda, Air Nomad gibi olup adapte olmaya çalışırım. Yoluma hangi engeller çıkarsa çıksın akışına bırakmak için elimden geleni yaparım. Ama bir Air Nomad bile kayıplarını azaltma ve yoluna devam etme zamanının geldiğini bilir” diye sözlerini sürdürdü.

Hayranlarına Avatar evreninde kalmaya devam edeceği sözünü veren Michael Dante DiMartino, Netflix serisi için, “Kim bilir? Netflix‘in canlı-aksiyon Avatar uyarlaması iyi olma potansiyeline sahip. Birçoğunuzun keyif alacağı bir diziye dönüşebilir. Ama ekrana hangi versiyonu gelirse gelsin Bryan ve benim öngördüğümüz ya da yapmayı amaçladığımız şey olmayacağını kesinlikle söyleyebilirim” dedi.

DiMartino, duyurusunu Iroh‘un sözüyle tamamladı: “Bazen hayat karanlık bir tünel gibidir. Her zaman tünelin ucundaki ışığı göremezsin, ancak hareket etmeye devam edersen daha iyi bir yere gelebilirsin.”

Diğer yandan projeye Nickelodeon, Dan Lin ve Lin‘in şirketi Rideback ile devam eden Netflix‘ten yapılan açıklamada, “Michael ve Bryan‘a ve Avatar çizgi serisinde yarattıkları hikayeye saygı ve hayranlık duyuyoruz. Canlı-aksiyon projeden ayrılmayı tercih etseler de yaratıcı ekibimize ve onların uyarlamasına güvenimiz tam” denildi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.