Sinema Haberleri

Assassin’s Creed Filmi İçin Çalışmalar Başladı

assassin's-creed-film-banner

Son yıllarda oyun pazarına damgasını vuran Assassin’s Creed, Ubisoft’un en fazla güvendiği markalardan biri haline gelmişti. Geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan film söylentilerinin kesinleşmiş olması da, serinin hayranlarını bir hayli sevindirmişti. Yeni çıkan habere göre filmin çekimleri için çalışmalara başlandı.

Assassin’s Creed’in neden bu kadar popüler olduğunu anlatmak için ayrı bir yazı dizisi oluşturabiliriz. Ancak onu sevmeseniz de, Ubisoft’un bir para basma makinesi yarattığını kabul etmek gerekiyor.

2013 yılında Assassin’s Creed’in beyaz perdeye yansıtılacağı açıklanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da Ubisoft, film için New Regency ve 20th Century Fox ile anlaşma yaptı. Firmanın üst düzey yöneticilerinden Yves Guillemot, filmin çekimlerine kısa bir süre sonra başlanacağının müjdesini verdi.

michael-fassbender-gorsel

Inglourious Basterds, X-men: First Class, Prometheus filmlerinden hatırlayacağınız Alman asıllı Michael Fassbender, Assassin’s Creed’in baş rolünde olacak. Filmin ne kadar ciddiye alındığını buradan anlayabilirsiniz. Fassbender bile oyunun hayranı olduğundan bahsetmiş, bu yapımda bulunacağından dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getirmişti.

Assassin’s Creed filmi, eğer bir aksilik çıkmazsa 21 Aralık 2016 tarihinde vizyona giriş yapacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.