Sinema Haberleri

Adam Sandler, Netflix’in The Spaceman of Bohemia Filminde Başrol Oynayacak

Adam Sandler, Netflix‘in Jaroslav Kalfar‘ın The Spaceman of Bohemia romanından uyarlanacak filmde bir astronotu canlandıracak.

Chernobyl, Last Panthers ve Downloading Nancy‘nin yönetmeni Johan Renck‘in başına geçtiği The Spaceman of Bohemia filmini Colby Day kaleme alacak.

Adam Sandler‘ın başrole geçtiği yapım; dünyadaki yaşamı parçalanırken; gizemli, antik tozu toplamak için galaksinin bir ucuna gönderilen, tozu bir araya getirmesine yardım edebilecek tek sese, gemisinin gölgelerinde gizlenen, zamanın başlangıcından beri var olan yaratığa kulak veren bir astronotun serüvenini anlatacak.

The Spaceman of Bohemia uyarlamasında yapımcı olarak da görev üstlenecek olan yönetmen Johan Renck, “Chopra yolculuğumuza hazırlanırken, Adam gibi mükemmel bir ortak bulduğum için çok mutluyum. Ve şimdi Netflix ailesinin de desteğiyle imkansız yolculuğumuza başlamak için çok heyecanlıyım” dedi.

Bilimkurgu filmin yapımcı kadrosunda ayrıca şu isimler yer alıyor; Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernan, Michael Parets, Tim Headington, Lia Buman, Max Silva, Ben Ormand ve Barry Bernardi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.