Sinema Haberleri

Abrams’tan Star Wars Görüntüleri İçin Cevap Gecikmedi!

star-wars-genel-tam-banner

Son iki gündür, TMZ sitesinin internete sızdırdığı Star Wars setinin fotoğrafları konuşulur oldu. Önce Star Wars gezegeni Tatooine fotoğrafları, hemen ardından da Millenium Falcon ve X-Wing fotoğrafları ortaya çıktı.

Bizler de merakla, tüm gizlilikle sürdürülen çekimlerden sızan fotoğraflar üstüne yönetmen J.J. Abrams’ın cevabını bekliyorduk. J.J. Abrams’tan cevap gecikmedi.

Twitter’da kullandığı Bad Robot isimli hesaptan aşağıdaki fotoğrafı paylaşan J.J. Abrams, anlaşılan esprili bir dille eleştirmek istemiş.

"I wish people would stop leaking photos from Episode VII. And making ridiculous claims that the Millennium Falcon is in the movie. - JJ."
“I wish people would stop leaking photos from Episode VII. And making ridiculous claims that the Millennium Falcon is in the movie. – JJ.”

Yazdığı notta, “Dilerim ki insanlar Bölüm VII fotoğraflarını sızdırmayı bırakırlar ve Millenium Falcon’un filmde olacağı saçmalığından vazgeçerler. -JJ” açıklamasını yapmış. İşin esprili yanı ise bu yazının, Millenium Falcon’un içerisinde yer alan hologram satranç seti masasının üzerinde duruyor olması.

Tabii ki başka bir hologram satranç seti masası da olabilir ama başka masa olacağı ihtimali bize pek inandırıcı gelmedi. :)

holochess-set-millenium-falcon

J.J. Abrams, ilginç bir dille yalanlamış olsa da sanırım film çıkmadan net bilgilere erişmek mümkün olmayacak. Ancak biz bu açıklamadan anlıyoruz ki, basına sızdırılan fotoğraflar gerçek!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.