Oyun Haberleri

Xbox Cyberpunk 2077 Özel Konsol Tasarımı Türkiye’de Satışa Çıkacak!

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Xbox One için özel olarak tasarlanmış Cyberpunk 2077 konsol tasarımının Türkiye pazarında da satışa çıkacağı açıklandı.

Normal şartlar altında şu aralar bir haftadır Cyberpunk 2077 oynuyor olabilirdik. Ancak CD Projekt RED, oyunun tam olarak hazırlanmadığını söyleyerek biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söylemişti. Eylül ayına ertelenen çıkış tarihiyle beraber takvimlerimizi güncellemiştik.

Bu ertelemenin güzel bir tarafı da Cyberpunk 2077’yi bekleyenler için çok güzel ürünler çıkıyor olması. Figürler, tasarım kitapları ve Cyberpunk RED masaüstü rol yapma oyununun yanı sıra ortaya bir de Xbox One özel konsol tasarımı çıktı.

Xbox Türkiye’nin resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre bu özel tasarım ülkemizde de satışa çıkacak. Ancak ne zaman ve ne fiyatla çıkacağı henüz belli değil.

Xbox One’ın 1 TBlık diskli sürümünün 3.000 ₺ bandının biraz yukarısında olduğu düşünülürse Cyberpunk 2077 Limited Edition’ın da 4.000 ₺ bandında olacağını düşünüyorum.

Gerçi son dönemdeki konsol vergilendirmeleri ve kur dalgalandırmaları yüzünden beklediğimizden daha da yüksek bir fiyatta çıkabilir. Yine de Microsoft’un Türkiye’ye özel fiyatlandırma politikasını göz önünde bulundurmak gerek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.