Oyun Haberleri

Unutulmuş Diyarlar’ın Kılıç Sahili’nde Yepyeni Bir Macera!

sword-coast-legends-banner

RPG dünyasına yeni atılımlarıyla saldırıya geçen Wizards of the Coast yeni bombasını patlattı. Unutulmuş Diyarlar evreninin en sevilen, en merak edilen bölgelerinden biri olan Kılıç Sahili, sanal dünya aracılığıyla oyuncularla buluşacak!

Wizards of the Coast, Sword Coast Legends adı altındaki yeni oyununu duyurdu. Dragon Age: Origins ekibiyle anlaşan firma, oyunculara yeni bir tecrübe sunacaklar.

Eski usul RPG mekanikleri, modern çağın grafikleri ve efektleriyle buluşarak ortaya Sword Coast Legends’ı çıkartacak. Son zamanlarda bu tarz çalışmaları sıklıkla görüyoruz. O yüzden yeni oyundan beklentimiz yüksek!

sword-coast-legends

Oyun, Faerun kıtasının Kılıç Sahili olarak bilinen bölgesinde geçecek. Oyuncular 5 farklı sınıf ve 6 farklı ırk arasından 4 kişilik partiler oluşturabilecek. Oyun ayrıca çoklu oyuncu desteği de sağlıyor. Yani 5 arkadaş olarak oyuna girebilirsiniz. Oyunculardan biri DM görevini üstlenip yeni tehlikeler, yaratıklar ve tuzaklar kullanarak hikayeler anlatabilecek.

Sword Coast Legends, firmanın 5E sistemi ile hazırlanacak. Böylece 5E için hazırlanmış ilk bilgisayar oyunu olarak da tarihe girecek.

Oyun şimdilik ön sipariş safhasında. 35 dolardan, 350 dolara kadar farklı satın alma seçenekleri mevcut. Sword Coast Legends, bu yıl içerisinde Steam üzerinden de satışa sunulacak. Kaçırmamak gerekiyor.

YouTube player

Oyun içi görüntüler:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.