Oyun Haberleri

Türk Yapımı Scions: Battle Eternal Oyununun Demosu Yayınlandı

Can Akpınar‘ın kurucusu olduğu Project Flying Cat tarafından geliştirilen Scions: Battle Eternal oyununun demosu çıktı.

Yerli oyun firması Project Flying Cat‘in aksiyon rogue-like türündeki Scions: Battle Eternal oyununun demosu Steam‘de yayınlandı.

Scions: Battle Eternal

Scions: Battle Eternal; farklı temalardaki alanlara sahip bir dünya ve aralarından seçim yapabileceğiniz farklı yeteneklere ve beceri setlerine sahip birden fazla oyun karakteri içeren beceri tabanlı bir aksiyon rogue-like oyunu. Oyuncular Scions: Battle Eternal‘da, tercihlerine ve oyun tarzlarına göre çeşitli büyüleri, silahları, yetenekleri ve becerileri birleştirerek her bir karakteri farklılaştırabilecekler.

Scionlar, ölümlerinden sonra ruhları yaşlılar tarafından bir yıkım silahına dönüştürülmek üzere toplanan kişiler. Bir Scion olarak amacınız; yeni düşmanların, Scionların ve haritaların kilidini açarken, karakterinizi geliştirmek ve seviyenizi yükseltmek için düşmanları yenip altın ve ruh toplamalısınız. İlerledikçe, yenilerini oluşturmak için birden fazla beceriyi birleştirebilir ve düşmanlarınızı kolaylıkla etkisiz hale getirebilirsiniz.

Scions Battle Eternal‘ın planlanan çıkış tarihi ise bu yılın 4. çeyreği olarak açıklandı. Bu erken erişim oyununun demosunu hemen buradan deneyebilirsiniz. Oyunu istek listenize de eklemeyi UNUTMAYIN!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.