Oyun Haberleri

The Pack Studios, Üçüncü Oyunu Quicksand’i Duyurdu

İzmirli bilgisayar oyun stüdyosu The Pack Studios, Ephesus ve Under the Moon gibi başarılı oyunlardan sonra, Quicksand oyununu tanıttı.

Üçüncü şahıs askeri-mafya tarzı lineer PC oyunu Quicksand‘de oyuncular; savaşın pençesindeki Orta Doğu’da görev yapan bir Amerikan askerini canlandırıyor.

Oyunun dokunaklı hikayesi, John Smith adındaki kahramanın ailesinin acımasızca teröristler tarafından kaçırılmasıyla başlıyor. Sevdiklerini bulup kurtarmak için kendi başına harekete geçen John Smith, terör, yolsuzluk ve mafya ittifaklarıyla dolu tehlikeli bir dünyada yol alıyor.

YouTube player

Oyunun Ana Özellikleri

  • Dokunaklı Hikaye: Aşk, kayıp ve intikamla dolu etkileyici bir hikayeye dalın. John Smith’in yolculuğunu şekillendirecek hayati kararlar verin.
  • Yoğun Üçüncü Şahıs Aksiyon: Can alıcı çatışmalara katılın, geniş bir yelpazede etkileyici silah ve savaş taktiklerini kullanın.
  • Gerçekçi Orta Doğu Ortamı: Can alıcı pazar yerlerinden savaşla yıpranmış sokaklara kadar Orta Doğu’nun ruhunu yansıtan titizlikle hazırlanmış ortamları deneyimleyin.

Unreal Engine 5 üzerinde geliştirilen Quicksand‘in çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Oyunu Steam sayfasından inceleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.