Oyun Haberleri

The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos Oyunu Çıktı

Artefacts Studio tarafından geliştirilip, Dear Villagers‘ın dağıtımını gerçekleştirdiği sıra temelli macera rol yapma oyunu The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos, Epic Games‘te yayınlandı.

Oyuncuların sakar kahramanlardan oluşan bir takıma öncülük ettiği The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos‘ta bol mizah, sürprizler ve saçma karşılaşmalarla dolu bir macera bizleri bekliyor.

Sakar, tecrübesiz ve enerjikler ama zindandaki hazineyi elde etmek için birbirlerine tahammül etmek zorundalar. Fakat bu sırada birden dejavu yaşanıyor…

Fransız yazar John Lang imzalı, rol yapma oyunlarının ve kahramanlı fantezi maceralarının parodisini yapan sesli komedi serisinden uyarlanan oyunda, Naheulbeuk Evreni‘ne gidiyoruz.

Seviyelerini atlatırken birbirlerinin yeteneklerini tamamlayan altı klasik rol yapma oyunu karakteri Ranger, Elf, Dwarf, Magician, Ogre ve Thief‘in yer aldığı The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos‘ta takımın her üyesinin, yeteneklerini ve ekipmanlarını geliştirecek bir beceri ağacı bulunuyor.

YouTube player

Takım üyeleri arasındaki yaratıcı destek mekanikleriyle heyecan verici sıra tabanlı savaşlar yaşanırken; basitleştirilmiş çatışmalı, erişilebilir ve eğlenceli hikâye modundan, en küçük taktik hatasının faturasının ağır olacağı “Nightmare” moduna kadar uyarlamalı zorluk sistemi oyunculara sunuluyor.

Savaşın gidişatını iyi veya kötü yönde değiştirecek sürpriz durum etkilerine sahip gizli ve yıkılabilen nesneler (bira fıçıları gibi), mağaralardan şeytani Lord Zangdar‘ın lüks odalarına uzanan, goblin buz pateni parkından ve çok canlı bir tavernadan geçen devasa zindanda hazinelere ulaşmak için tuzaklardan kaçıp ve ölümcül bilmeceleri çözmek gerekiyor. Tuhaf diyalogların, absürt durumların ve beklenmedik karşılaşmaların havada uçuştuğu The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos‘u buradan inceleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.