Oyun Haberleri

The Callisto Protocol Oyunundan Canlı Aksiyon Fragmanlar Geldi

PlayStation ve Striking Distance Studios, The Callisto Protocol oyunundan canlı aksiyon tanıtım videolarını yayınladı.

Ünlü aktör Josh Duhamel, The Callisto Protocol adlı PlayStation bilimkurgu aksiyon video oyununun canlı aksiyon fragmanlarında rol aldı. Duhamel‘in, Callisto adlı bir gezegene zorunlu iniş yapan Jacob Lee rolünü üstlendiği oyunun videoları, bilim kurgu korku aksiyon filminden fırlamış gibi görünüyor.

YouTube player

Oyunun hikayesi 2320‘de, United Jupiter Company tarafından işletilen ve Jüpiter‘in ayı Callisto‘da bulunan Black Iron adlı bir hapishane kolonisinde geçiyor. Josh Duhamel, Black Iron‘da tutulan Jacob Lee adlı bir mahkum olarak karşımıza çıkıyor. Lee, kendisini hapishane müdürü tarafından tasarlanmış gibi görünen bir uzaylı istilasının ortasında buluyor.

YouTube player

The Callisto Protocol oyununun yönetmeni Glen Schofield, Twitter’da, “Ana oyundan hiçbir şey esirgemiyoruz. Henüz bu içerik üzerinde çalışmaya başlamadık bile. Hepsi yeni yılda üzerinde çalışacağımız yeni şeyler. Hayranlar DAHA FAZLA ölüm istedi, bu yüzden gelecek yıl bunu bir öncelik haline getiriyoruz.” mesajını paylaştı.

The Callisto Protocol, 2 Aralık‘ta PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series ve Steam üzerinden PC‘ye geliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.