Oyun Haberleri

Telltale Games’in Game of Thrones Oyunu Onaylandı

Game of Thrones - Telltale Games banner

Sizlere geçtiğimiz günlerde Telltale Games‘in yeni bir Game of Thrones oyunu yapacağı söylentilerini buradan duyurmuştuk.

Türkiye saati ile gece yayınlanan ve Spike TV tarafından düzenlenen VGX oyun etkinliğinde Telltale Games, açıklamayı yaptı.

game-of-thrones-dragons-khalesiYapılan açıklamaya göre; yapılacak olan Game of Thrones oyunu diziden uyarlama bir oyun olacak. Oyunun 2014 yılında çıkacağı da açıklandı.

Telltale Games; “Oyun, önceki Game of Thrones oyunlarına benzeyecek. Oyunda kılıç sallamaya devam edeceğiz ancak çok yüksek seviyede bir aksiyon olmayacak; sonuçta ne olursa olsun Telltale oyunu,” açıklamasını yaptı.

VGX sunucusu Joel McHale’in şakayla karışık sorduğu, “Oyunda da dizideki gibi seks sahneleri olacak mı?” sorusunu Telltale’dan Kevin Bruner şu şekilde yanıtladı: “Dizide seks var mı???”

İşte bu da VGX’teki tanıtım videosu. Biz de oyunu heyecanla bekliyoruz. Daha önce Walking Dead oyun serisi ile gönülleri fetheden Telltale, bu işi de güzel bir şekilde başaracaktır diye düşünüyoruz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.