Sinema Haberleri

Zack Snyder İmzalı Army of the Dead Filminin Yayın Tarihi Belli Oldu

Ünlü yönetmen Zack Snyder, zombi saldırısı altındaki bir soygunu anlatan filmi Army of the Dead‘in Mayıs ayında Netflix ekranlarında olacağını açıkladı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Army of the Dead filminin 21 Mayıs‘ta yayınlanacağını yazan Zack Snyder, yapımın kısa fragmanının bu perşembe yayınlanacağını belirtti.

Universal Studios ve Warner Bros., Army of the Dead filmini 2008 yılında duyurmuş, 2004 yapımı Dawn of the Dead‘in devamı olan yapımın Matthijs van Heijningen Jr. tarafından yönetileceği söylenmişti. Ancak bu proje hayata geçirilemedi. Ocak 2019‘da filmin haklarını alan Netflix yönetmen koltuğuna Zack Snyder‘i getirdi. İlk filmin yönetmenliğini de üstlenen Snyder, Army of the Dead‘in senaryosunu Shay Hatten ve Joby Harold ile birlikte yazdı.

Netflix‘te yayınlanacak olan filmin kadrosunda; Dave Bautista (Scott Ward), Ella Purnell (Kate Ward), Ana de la Reguera (Cruz), Garret Dillahunt (Frank Peters), Raul Castillo (Mikey Guzman), Omari Hardwick (Vanderohe), Tig Notaro (Marianne Peters), Nora Arnezeder (Lily /The Coyote), Matthias Schweighöfer (Ludwig Dieter), Samantha Win (Chambers), Theo Rossi (Burt Cummings), Huma Qureshi (Geeta), Hiroyuki Sanada (Hunter Bly) ve Richard Cetrone (Zeus) rol aldı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.