Oyun Haberleri

Steam Replay 2022 Özetinize Baktınız mı?

Steam Replay 2022 özetinde tüm yıl boyunca Steam’de neler oynadığımızı, onları nasıl oynadığımızı ve oynarken neler başardığımızı görebiliyoruz. Peki sizin özetinizde hangi oyunlar ve türler ön planda?

Spotify’ın yıl sonunda hazırladığı, şarkı zevkimizi özetleyen listeleri artık gelenekselleşti. Ancak Steam, Replay 2022 işini ilk kez bu yıl Kış İndirimleri sırasında yapmaya başladı. Nasıl ki Spotify bize en çok dinlediğimiz müzik türlerini ve sanatçıları gösteriyordu, Steam de bize en çok oynadığımız türleri gösterebiliyor. Benim yılım çoğunlukla “Zengin Hikaye” ve “Önemli Seçimler” türünden oyunlarla geçmiş. Peki ya sizinki?

Bu listeleri dilerseniz Steam üzerinden yalnızca arkadaşlarınızın görebileceği şekilde paylaşabiliyorsunuz. Ya da link oluşturarak farklı platformlardan da paylaşabiliyoruz. Dilerseniz özetlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşın!

İlgili Makaleler

Şahsen Steam’in bu yeni özelliği çok eğlenceli buldum. Zira hangi arkadaşımın yılı nasıl geçirdiğini, bu yıl çıkan oyunlardan hangilerini deneyebildiğini topluca görme imkanım oldu. Arkadaşlarımın istatistikleri ile kendiminkini karşılaştırma şansı da buldum.

Bu sayfanın Türkçesi Steam Retrospektifi olarak geçiyor. Kendi özetinize Steam uygulamasında Yeni ve Kayda Değer sekmesinden ulaşabilirsiniz. Ya da buradan hesabınıza giriş yaparak özetinizi görebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.