Oyun Haberleri

Steam’in Arayüzü Değişiyor

Dünya genelinde en çok kullanılan çevrimiçi oyun servislerinden biri olan Steam‘in arayüzü önümüzdeki haftalarda değişecek. Steam’in yeni arayüzünün tarihi ve tasarımını belli oldu.

Valve‘in sahip olduğu ve dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi oyun servislerinden biri olan Steam arayüzünde güncellemeye gidiyor. Gelen bilgilere göre Valve, Steam’in yeni arayüzünü 17 Eylül‘de kullanıma sunacak.

Yeni tasarımda yine koyu renkler ve modernleşmiş kompakt bir yapı mevcut. Genel hatlarıyla çok büyük bir değişim olmasa da görsel olarak daha büyük simgeler ve yenilenmiş mağaza sayfa yapısı görüyoruz.

Yeni arayüzdeki önemli değişim Kütüphane tarafında olacak. “İyi bir kütüphane toz tutmamalıdır,” sloganıyla harekete geçen Valve, Kütüphanenin daha kullanışlı olmasını hedefliyor.

Diğer bir yenilik ise oyunların güncellemeleri ve oyun yapımcılarının paylaştığı notları gösteren Etkinlikler bölümü olacak. Bu sekmede satın aldığınız oyunlara gelen güncellemeleri, güncelleme notlarını ve oyunla ilgili yapımcıların hazırladığı etkinlikleri görebileceksiniz.

Kaynak: Ars Technica, Milliyet

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.