Oyun Haberleri

Sierra Klasikleri Steam’de Satışa Çıktı!

police-quest-banner

Bir dönem oyun dünyasını kasıp kavuran Sierra firmasının, artık kültleşmiş olarak kabul edilen birçok oyunu Steam’de satışa çıktı!

Yazılım üretmek amacıyla yola çıkan Sierra, 80’li yıllarda piyasaya sürdü oyunlarla adından sıkça söz ettirmeye başlamıştı. Grafik roman tadında hazırladıkları oyunlarla, takipçi kitlesini geliştiren Sierra modern çağın hızına ayak uyduramamıştı.

Sierra-games-1-1280x996

Activision’ın bünyesine katılan ve daha sonrasında yaşanan büyük birleşmeyle Activision Blizzard’ın alt markalarından biri haline gelen Sierra artık oyun çıkartmasa da halen devamlılığını sürdürüyor. Birkaç yıl önce Sierra klasiklerinin yenilenerek oyun pazarına sunulacağı açıklanmıştı. Şimdiyse bu haber gerçek oldu.

Steam üzerinde satışa çıkan oyunlara bakılırsa uzun bir süre retro oyunlara doyacağız gibi duruyor. Oldukça uygun fiyata pazara sürülen Sierra klasikleri ise şu şekilde:

Police Quest, Arcanum ve Phantasmagoria benim en çok ilgimi çeken başlıklar oldu. Yıllarca büyüklerimizin (Artık dinazor mu oldular ne?) ballandıra ballandıra adlandırdığı Phantasmagoria serisinin artık dilediğim gibi oynayabileceğim. Eh, tabii bir de Arcanum ile Steampunk evrenine dalıp ara sıra Police Quest ile suç dünyasına da adım atmak gerek.

Humble Bundle Kampanyası

Oyunculara yönelik kampanyalar yapan Humble Bundle, bu oyunların Steam’e çıkmasının şerefine harika bir kampanya yapmış.

Yukarıda bahsi geçen oyunlara ve çok daha fazlasına, 34’ten fazla oyuna çok cüzzi ücretler ödeyerek sahip olabilirsiniz. 215$ civarındaki oyunlara sadece 20$ ödeyerek sahip olun.

Humble Bundle Sierra kampanyasına hemen buradan ulaşın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.