Oyun Haberleri

Sea of Thieves, PlayStation ve Switch’e Gelebilir

Sea of Thieves, Playstation ve Nintendo Switch’e yelken açıyor. Microsoft’un popüler çok oyunculu korsan macerası Sea of Thieves‘in, PlayStation ve Switch platformlarına gelebileceği iddia ediliyor.

Bu haber, gazeteci ve sızıntı uzmanı Jeff Grubb’un Game Mess podcast’inde yaptığı açıklamalar ve eski Axios gazetecisi Stephen Totilo‘nun benzer bir rapor üzerine yazdığı makale ile ortaya çıktı.

Sea of Thieves

Potansiyel Genişleme Planları

Grubb, Microsoft’un Sea of Thieves için PlayStation ve Nintendo Switch sürümleri üzerinde çalıştığını iddia etti. Ancak Totilo’nun raporu, sadece PlayStation sürümünden bahsettiğini belirtti. Totilo, muhtemel sürümün 2024’ün başlarında gerçekleşebileceğini ve konuyla ilgili daha fazla kaynak bulmaya çalıştığını açıkladı.

Microsoft’dan Henüz Resmi Açıklama Yok

Microsoft, bu söylentilere resmi bir açıklama yapmaktan kaçındı. Totilo, Microsoft’a başvurduğunda şirketin “yorum yapmayı reddettiğini” ve Sea of Thieves’in PlayStation’a gelip gelmeyeceğini doğrulayamadığını belirtti. Bu nedenle, şu anda bu iddiaların ne kadar güvenilir olduğu net değil.

YouTube player

Stratejik Değişiklik İhtimali

Eğer bu söylentiler doğruysa, Microsoft’un eski Xbox özel oyunlarına yönelik stratejisinde bir değişiklik olduğuna işaret edebilir. Sea of Thieves’in PlayStation’a gelmesi, Microsoft’un geniş bir oyuncu kitlesine ulaşma arzusunu yansıtabilir. Ancak, resmi bir açıklama yapılmadan bu konuda kesin bir şey söylemek mümkün değil. Oyunun resmi hesaplarından veya Microsoft’tan gelecek açıklamaları beklemek gerekiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.