Oyun Haberleri

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition Çıktı

Ubisoft, Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition‘ın PlayStation4, Xbox One konsolları, Nintendo Switch sistemi, Stadia ve Windows PC için dijital olarak indirilebileceğini duyurdu.

Universal Games ve Digital Platforms ile iş birliği yapan Ubisoft, oyunun önerilen fiyatının 67.99 TL olduğunu ve uyumluluk modu aracılığıyla PlayStation5 ve Xbox Series X|S‘te de oynanabileceğini açıkladı. 10. yılını kutlayan Scott Pilgrim vs. The World‘ün The Game – Complete Edition‘ı Knives Chau ile Wallace Wells indirilebilir içeriğini barındırıyor.

Dİğer yandan 15 Ocak Cuma günü (bugün) saat 18.00‘dan itibaren oyuncular, PlayStation4 veya Nintendo Switch sistemi için oyunun fiziksel bir kopyasını içeren Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition’ın sınırlı sürümlerini ön sipariş verebilecek. Oyundan ilham alan özel ürünler de 2021‘in sonbaharında Limited Run Games‘ten alınabilecek. Fiziksel ve sınırlı sürümler yalnızca limitedrungames.com üzerinden satışa sunulacak.

Scott Pilgrim Oyunu Üç Farklı Sürümle Geliyor

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition‘da seçebileceğiniz üç farklı sınırlı sürüm var:

Standart Sürüm – Orijinal oyun sanatçısı Mariel Cartwright ve dizinin yaratıcısı Bryan Lee O’Malley’den yeni sanat eserlerinin yer aldığı ters çevrilebilir bir kapak, “Leo’s Place” bilet koçanı ve renkli bir rehber kitapçığı içerir.

Klasik Sürüm – Ana oyun, lüks sert kapaklı retro kutu, Anamanaguchi’den soundtrack CD’si, katlanmış dünya haritası ve çıkartmaları içerir.

K.O. Sürümü – Klasik Sürüm, “Sex Bob-omb” gitar penaları, bateri bagetleri, kaset formatında oyun müziği, yedi karttan oluşan parlak takas kartları seti ve Jeremy Parish tarafından yazılmış ciltli bir rehber kitabı içerir. Tüm K.O. Sürümü eşyaları, ışık ve ses içeren üç boyutlu açılabilen, otantik, menteşeli sert kaplamalı bir müzik aletleri sandığında gelir.

Mizah ve klasik oyun karışımında oyuncular, Scott Pilgrim‘in “yedi eski sevgili ligi” dahil olmak üzere düşmanlarla aşk uğruna savaşmasına yardım etmeli. Oyuncular, artık ikonik grafik roman serisinden ve 2010 Universal Pictures filminden esinlenen, 2B arcade beat ’em up tarzındaki bu oyunu yeniden keşfedebilecek. Oyunun hayranları, Paul Robertson‘ın 8 bitlik animasyonu, Anamanaguchi‘nin eleştirmenlerce beğenilen soundtrack’i ve Scott Pilgrim vs. The World grafik roman serisinin yaratıcısı Bryan Lee O’Malley‘in orijinal ara sahneleri deneyimini de yaşayacak.

YouTube player

Ayrıca oyuncular düşmanları yenmek, birbirlerini canlandırmak ve de sağlık ve coin’leri paylaşmak için yerel veya çevrim içi olarak en fazla üç arkadaşla birlikte takım halinde oynayabilecekler. Arkadaş grupları, alt uzay mini oyunlarında ve çılgınca yakan toplarda rekabet edebilecek, destansı Battle Royale maçlarında birbirlerine meydan okuyabilecek veya Boss Rush ve Survival Horror modlarında da ortaklaşa oynayabilecekler.

Scott Pilgrim vs. the World hayranları, Universal Pictures uzun metrajlı sinema filmini 2021‘de özel olarak Dolby Cinema‘da izleyebilecekler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.