Oyun Haberleri

Riot Forge, The Mageseeker: A League of Legends Story’yi Duyurdu

Riot Forge, oyunseverlerin asi bir büyücü ordusu kurup devrime öncülük edeceği bir bağımsız iki boyutlu, yüksek bitli, piksel aksiyon rol yapma oyunu olan The Mageseeker: A League of Legends Story‘i tanıttı. The Mageseeker, 2023 ilkbaharında PC ve konsollarda oynanabilecek.

Moonlighter‘ın yapımcısı Digital Sun tarafından geliştirilen The Mageseeker, büyünün yasak olduğu, ancak gizli kapılar ardında düzenin büyüyle sağlandığı büyük Runeterra krallığı Demacia‘da geçen iki boyutlu bir piksel aksiyon rol yapma oyunu. Oyuncular, intikam peşinde olan kaçak büyücü Sylas olarak oynayarak, Demacia‘nın büyücülerin kanı üzerine kurulu sahte barışını yok etmeye çalışacak. The Mageseeker; güç, kimlik ve adalet üzerine kurulu bir hikâyeyi deneyimlemek isteyen oyunculara aksiyon dolu, fantastik bir oyun deneyimi sunmayı vaat ediyor.

Bununla birlikte Riot Forge, yakın zamanda çıkacak diğer oyunlar hakkında da bilgi verdi. Double Stallion Games‘in geliştirdiği tek oyunculu ve iki boyutlu aksiyon platform oyunu CONVERGENCE: A League of Legends Story, 2023 yazında piyasaya sunulacak. Tequila Works‘ün geliştirdiği Song of Nunu: A League of Legends Story ise 2023 sonbaharında oyuncularla buluşacak. Bu tek oyunculu macera oyununda LoL‘ün sevilen şampiyonu Nunu ve dostu Willump, Nunu‘nun kayıp annesini aramak için destansı bir yolculuğa çıkacak.

Her iki oyun da Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 konsollarında, ayrıca; Steam, GOG.com ve Epic Games Store aracılığıyla PC‘de oynanabilir olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.