Oyun Haberleri

Red Dead Remaster Bekleyişi Sürüyor

Red Dead Redemption için bir yenilenme yıllardır bekleniyor. Serinin efsane oyununu yenilenmiş haliyle oynama şansına çok yakınız.

Rockstar San Diego tarafından geliştirilen Red Dead Redemption, kesinlikle en iyi oyunlardan biri ve 8 yıl sonra çıkan devam oyunu Red Dead Redemption 2 tarafından aşılabilir nitelikte.

Son zamanlarda, Kore’nin Oyun Değerlendirme ve İdaresi Komitesi, bir anda ilk Red Dead Redemption oyunu için yeni bir rating yayınladı ve bu da hayranları oyunun yeniden düzenlenmesi ile ilgili spekülasyonlara sevk etti.

Red Dead Remaster Yolda

Bununla birlikte içeriden bir kaynak, bu haberi doğrulayan ve Red Dead Remaster’ın varlığını gösteren kanıtları gördüklerini ve duyurunun yakında geleceğini belirtiyor.

Red Dead Redemption, Batı’da geçen ikonik ve büyüleyici bir hikaye olup, Rockstar Games‘in bugüne kadar en önemli tür belirleyici girişimlerinden biri. Kore’nin Oyun Değerlendirme ve İdaresi Komitesi tarafından 2023 yılında yeni bir oylama aldığında, hayranlar Red Dead Redemption’ın bir yeniden yapım veya remasterını beklemeye başladılar. Ancak bir içeriden kaynak, oyunun bir remasterının gerçek olduğunu doğruladı.

Colin Moriarty – eski IGN editörü ve Last Stand Media’nın sahibi – orijinal Red Dead Redemption‘a odaklanılıp odaklanılmadığı konusunda ipuçları verdi. Colin’in Sacred Symbols podcast’inin bir bölümüne göre, 2010 yılında piyasaya sürülen başyapıtın bir remasterı geliyor ve resmi bir duyurunun yakında gelebileceği belirtiliyor. Podcast bölümü ücretli bir abonelik sistemiyle sunulmakta ve yalnızca Colin’in Patreon abonelerine erişilebilir durumda.

İşte spesifik olarak söyledikleri (ComicBook’e teşekkürler):

Bu haberi doğrulayabileceğimi söyleyebilirim. Buna dair bir doğrulama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, ancak bana biri arka plandan bir şey gösterdi ve bu oyunun geleceğini kesin olarak gösteren bir şeydi. Belki de duyurusu Ağustos gibi gelebilir. Yani, bu büyük bir sürpriz değil.

Hayranlar, Oyunun Yeni Nesil Sürümünü İstiyor, Rockstar ise Kaynaklarını GTA 6’ya Yönlendiriyor

Hayranlar, Red Dead Redemption serisinin en son nesil versiyonunun öncelikli olarak yayınlanmasını istiyorlar. Bunun sebebi, oyunun PlayStation 4 ve Xbox One için optimize edilmiş olması, ancak Xbox Series X|S ve PlayStation 5’in mevcut olmasına rağmen hala bu platformlara özel bir güncelleme almadı.

Rockstar’ın kaynaklarını, Red Dead Redemption 2’den GTA 6’ya odaklamaya karar verdiği ve bu projeye yoğunlaştığı daha önce belirtilmişti. Bu nedenle, bir sonraki nesil güncellemeyi yakın zamanda görmemiz pek mümkün görünmüyor. Ancak umutsuzluğa kapılmamakta fayda var!

Ayrıca, Rockstar, GTA III, GTA: San Andreas ve GTA: Vice City gibi orijinal Grand Theft Auto oyunlarının yeniden yapımıyla ilgili eleştirilere maruz kaldı. Red Dead gibi başlıkların da benzer bir sonuçla karşılaşması tüm oyuncular için üzücü olurdu, bu yüzden umut edelim ki benzer bir durumla karşılaşmayız.

Kaynak: Exputer

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.