Oyun Haberleri

Pokemon GO Sonunda Çıktı!

pokemon-go-banner

Bir süre önce oyun içi görüntüleri yayınlanan ve tüm dünyadaki Pokemon çılgınların aklını alan Pokemon GO sonunda çıktı!

Çıktı çıkmasına ama henüz ülkemizi kapsayan bölgede oynanabilir durumda değil. Pokemon GO‘yu ilk deneyimleyenler Yeni Zelanda ve Avustralyalı oyuncular oldu.

Oyunun bir süredir beta süreci devam ediyordu ve çıkış tarihine ilişkin ilk açıklamalar da yapılmıştı. Pokemon GO’nun geliştiricisi Niantic henüz diğer bölgelerin çıkış tarihi hakkında açıklama yapmadı. Ama önümüzdeki haftadan itibaren dünya piyasasına da peyderpey oyunun çıkması bekleniyor.

pokemon-go

Öte yandan Android kullanıcıları çeşitli yazılımlarla Avustralya ve Yeni Zelanda’da sürülen sürümlerin APK uzantılı dosyalarını indirebilme şansına sahipler. FRPNET olarak başınıza gelebilecek herhangi kötü bir yazılımı önlemek amacıyla link paylaşımı yapmak istemiyorum. Ancak güvendiğiniz APK yazılımları varsa, Pokemon GO’nun dosyalarını bulabilirsiniz.

iOS: https://itunes.apple.com/au/app/pokemon-go/id1094591345?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo

Şu oyun artık resmen bizim bölgemize çıksın da, sokaklarda Pokemon peşinde koşmaya başlayalım. Pokemon GO bilekliği satın almak isteyenler geç kalmadan hemen ön sipariş versinler!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. oyunun mevcut sürümü, intel atom işlemcili veya powervr grafik işlemcili android cihazlarda ya açılış ekranında ya da sonrasında siyah ekranda yanıt vermiyor ve donuyor, buraya not düşeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.