Oyun Haberleri

Overwatch 2’ye FRP Temalı Oyun Modu Geliyor

Overwatch 2‘nin yeni başlayan 5. sezonuyla birlikte bol Dungeons & Dragons esintili yeni oyun modunda karakterler kraliçeyi kurtarmak için heyecan dolu bir maceraya atılacak.

Overwatch 2 ücretsiz olmasıyla sevindirmiş, Battle Pass sistemi ve ikinci oyun olmasına karşın kayda değer bir yenilik sunmamasıyla eski oyuncularını üzmüştü. Üzerine bir de senelerdir geliştirilen PvE hikaye modunu askıya almaları eklenince iyiden iyiye eleştirilir olmuştu. Oyunun bugün başlayan 5. sezonunda oyuncuların sesine kulak vermişler gibi çünkü hem hikaye görevleri, hem Battle Pass yenilemeleri hem de yeni bir oyun modu geliyor: Üstelik FRP temalı!

Defeat the Demon Lord oyun modunda Tracer şövalye olmak için sadık dostu Griffon Orisa ile Overland diyarında adım atacak. Bol Dungeons & Dragons esintili macerada kahramanlarımız 1vs4 Deathmatch formatında İblis Lord Reinhardt‘ı yenip krallığı ve Kraliçe Emily’yi kurtarmaya çalışacak.

YouTube player

Defeat the Demon Lord, Overwatch Workshop içerik üreticilerinden CactusPuppy ile birlikte geliştirilmiş. Workshop’tan çıkan ilk resmi oyun modu olma özelliğini taşıyor. Yeni oyun moduna özel Mythic Adventurer Tracer,  Slime Queen Echo, Royal Guard Genji ve Demon Lord Reinhardt kostümleri de oyuna eklenecek.

Blizzard 5. sezonun ilerleyen dönemi için planlarını da paylaştı. 11 Temmuz’da Summer Games etkinliği ve Lucioball geri dönecek. Summer Games için yeni mod Winston’s Beach Volleyball modu da oyunda olacak. 25 Temmuz’da eklenecek olan Michief and Magic modu da “Hırsız kovalayan kraliyet muhafızı” temasıyla FRP macerası enerjisini sürdürecek. Yeni ana hikaye görevi Invasion ise 10 Ağustos tarihinde başlayacak ve oyunun yeni destek kahramanı da bu etkinlikle duyurulup oyuna dahil olacak.

Blizzard’ın yeni sezonla için planladığı tüm yeniliklere bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.