Oyun Haberleri

Nisan Ayında Çıkacak Oyunlar

nisan-oyunlari-2012-1

Mass Effect 3 gibi beklenen oyunların piyasaya sürüldüğü Mart ayının bitip soğuk havaların yerini güneşe bıraktığı şu günlerden kısa bir süre sonra bizi birbirinden büyük oyunlar bekliyor.

Biz de Nisan ayında bizi hangi oyunlar bekliyor, işte o oyunlara bir göz atalım dedik. Havalar ısındı ama biz hâlâ dışarı çıkamayacağız sanırım. :)

Risen 2: Dark Waters (PC) 27 Nisan 2012

İlk oyundan birkaç sene sonrasını konu alan oyunda beğenilen aksiyon-RYO karışımı oynanış korsan temasıyla harmanlanıyor. Oyunda eskisinde olduğu gibi verdiğimiz kararlarla oyunun gidişatına yön verebileceğiz.

Devil May Cry HD Collection – 3 Nisan

Devil May Cry HD ilk üç oyun olan Devil May Cry, Devil May Cry 2 ve Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition’ı tek bir pakette sunuyor. Oyun dünyasında kendine önemli bir yer edinmiş Dante’yi bir de yüksek çözünürlüklü grafiklerle ve Trophy ile Achievement sistemiyle yönetin.

kinect-star-warsKinect Star Wars – 4 Nisan

Çevremizdeki çoğu kişinin Kinect alıp almayacağını etkileyecek oyun olan Kinect Star Wars, size Star Wars Evreni’ni daha önce hiç yaşamadığınız bir biçimde tecrübe etme imkanı sağlıyor. Xbox 360’ın kontrolörsüz kontrolörü Kinect sayesinde Force saldırıları yapacak, ışın kılıcınızla savaşacaksınız.

Silent Hill 2 & 3 HD Collection

Silent Hill serisi de yüksek çözünürlük ve Trophy desteğiyle dönenlerden. Aynı zamanda iki oyunun da oyun içi diyalogları ve müziği elden geçirilmiş.

Top Gun Hard Lock

Paramount Pictures’ın klasikleşen filminden esinlenerek yapılan Top Gun: Hard Lock, günümüzde geçen yeni hikayesiyle ve Top Gun Akademi’den yeni mezun elit pilotlarıyla oyunculara jet motoru destekli uçuş savaşları vaat ediyor.

Silent Hill Downpour – 30 Mart

Sevilen korku oyunu serisinin devam oyunu Silent Hill Downpour serinin keşif temasını genişletmenin yanında psikolojik işkence, korkunç düşmanlar ve oyuncunun kendisini sorguladığı bir hikaye sunuyor.

Pandora’s Tower – 13 Nisan

Macerasever Wii sahiplerini ilgilendiren Pandora’s Tower’ın gölgeli dünyasında oyuncu olarak tüm dikkatinizi vermeniz gerekiyor. Zaman ilerledikçe arkadaşlarınız korkunç sonlarına doğru emin adımlarla yaklaşıyor ve kötülük yayılıyor.

The_witcher_2The Witcher 2 -17 Nisan

Alevli Gül Tarikatı’nın başlattığı isyanı bastırmaya yardımcı olarak kendisini Temeria Krallığı’nın politik hezeyanının içinde bulan profesyonel canavar avcısı Geralt’i yönettiğimiz oyunda Kral’ı büyücü suikastçisinden korumaya çalışıyoruz.

Prototype 2 -24 Nisan

Radical Entertainment’ın çok satanlar listesini zorlayan aksiyon oyununun devamında Prototype 2 ilk oyunun benzersiz katliam hissini yinelerken, kendisi şekil değiştiren bir silah olan karakterimizi yeni kan banyoları bekliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.