Oyun Haberleri

Masters of the Universe: The Board Game – Clash of Eternia, Kickstarter’da Rekora Gidiyor

CMON tarafından geliştirilen yeni Masters of the Universe (Kainatın Hakimleri) kutu oyunu Clash of Eternia, Kickstarter‘da yayınlandı.

Masters of the Universe: The Board Game – Clash of Eternia‘nın Kickstarter kampanyası, kısa sürede hedeflenen 200 bin dolar barajını kat kat aştı. Sadece 9 günde 5 bin 300’den fazla destekçi kazanan Clash of Eternia kutu oyununa 1 milyon 41 bin dolar bağış yapıldı.

Zombicide, Blood Rage, The Others, Rising Sun, Massive Darkness, Arcadia Quest, Dark Age ve Rum and Bones gibi masaüstü oyunların yaratıcısı CMON tarafından oyun severlere sunulan Masters of the Universe: The Board Game – Clash of Eternia‘da; oyuncular kahramanları ya da kötü savaşçıları canlandırabilecek. Ayrıca savaş alanında benzersiz yetenekler kullanıp, becerileri yükseltecek ve Grayskull‘ın gücüyle Eternia için savaşı kazanacaklar.

1 – 4 oyuncu ile oynanabilen Clash of Eternia‘da oynanabilen karakterler arasında elbette He-Man, Skeletor, Teela, Orko, Man-At-Arms, Tri-Klops, Beast Man, Evil-Lyn ve daha fazlası bulunuyor. Çizimleri ile de dikkat çeken kutu oyunundaki minyatür setleri de oldukça başarılı.

110 dolar ve 220 dolar olarak iki farklı paketin sunulduğu Kickstarter‘daki kampanya, 11 gün sonra sona erecek. 2022 Ekim‘inde çıkması planlanan Masters of the Universe: The Board Game – Clash of Eternia adlı oyunu buradan inceleyebilirsiniz.

Oyunla ilgili videoları ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player
YouTube player
YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.