Oyun Haberleri

Marvel’s Avengers Oyunu E3 2019’da Tanıtılacak

Square Enix, Avengers oyununun perdesini E3‘te aralıyor. Adının Marvel’s Avengers olacağı söylenen ve hayranların yıllardır görmek için sabırsızlandıkları oyunun ilk görüntüleri E3 2019 kapsamında gerçekleştirilecek olan Square Enix etkinliğinde yayınlanacak.

YouTube player

Captain America’nın kalkanı, Mjolnir ve Iron Man’in eldiveni gibi ikonik Marvel görüntülerini barındıran ve Avengers‘ın yeniden kurulması gerektiği mesajını veren bu teaserın yayınlanmasının üzerinden iki yıl geçti. O günden bu yana oyun için bekleyenlerin sayısı giderek artarken güzel haber nihayet geldi.

Square Enix‘in Crystal Dynamics ve Deus Ex’in stüdyosu Eidos Montreal ile geliştirdiği Marvel’s Avengers video oyununun 10 Haziran‘da duyurulacağı belirtildi. E3 2019‘daki Square Enix etkinliğinde Avengers‘ın ilk görüntülerinin yanı sıra hikayesinin ve çıkış tarihinin de oyunseverlerle paylaşılması bekleniyor.

Endgame‘de olduğu gibi, Thanos‘a bir kez yenilen Avengers‘ın evreni kurtarmak için yeniden bir araya gelmesini konu alacağı tahmin edilen oyun hakkında Square Enix‘in yaptığı, “Oyuncuların gelecek yıllarda da oynayabilecekleri bir evreni tanıtan tamamen orijinal bir hikayeye sahip olacağı” açıklaması heyecanı daha da artırdı. Neyseki E3 2019‘a günler kaldı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.