Oyun Haberleri

Life is Strange: True Colors XBox Game Pass’e Geldi

Life is Strange: True Colors, çıktıktan 7 ay sonra XBox Game Pass’e dahil oldu. İlkbaharın tadını rengarenk bir kasabada duygusal bir macera eşliğinde çıkarmak istemez miydiniz?

Life is Strange serisinin son oyunu True Colors eylülde çıkan muhteşem oyunlar arasındaydı. Ancak 369 TL’lik fiyatı ile oyuncuların gözünü korkutmuştu. Bu yüzden yeni oyunu denemek için XBox Game Pass’in harika bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Oyun 12 Nisan’da Game Pass oyunları arasına girdi. Hikayesi ise 2019 yılının nisanında geçiyor. Yani baharın tadını çıkarmak için True Colors’a göz atabilirsiniz. Tabii, Life is Strange oyunlarında adet olduğu üzere burada da renkli bir kasabada yaşasak da her şeyin toz pembe olmadığını kısa sürede görüyoruz. Kararlarımız ve doğaüstü güçlerimizle olayların gidişatını değiştirmeye çalışıyoruz.

Ana karakterimiz Alex, evlatlık alan ailelerin bakımında ve çocuk esirgeme merkezlerinde büyümüş bir kız. Abisi ile kendisinin bulunduğu bir fotoğraf karesine ve anılarına yıllarca sıkı sıkı sarılmış. Fakat abisinden bu süreçte hiç haber alamamış. Neyse ki Gabe, kardeşine ulaşmaya çalışmaktan asla vazgeçmemiş ve sonunda Alex’i bulmayı başarmış. Onu yeni hayatını kurduğu rengarenk kasabaya, yanına çağırıyor. Alex de nihayet kendisini ait hissedebileceği bir evin özlemiyle çantasını kapıp geliyor.

Abisini görmekten çok memnun olsa da Alex’i huzursuz eden bir şey var. Ayrı oldukları yıllar içinde Alex birçok nahoş şey yaşadı, bir ucubeye dönüştü. İnsanların duygularını ve düşüncelerini sezebildiğini abisinden saklamalı mı? Onun tuhaflıkları abisinin buradaki mutlu düzenini bozmaz mı? Gerçekten bu muhteşem kasabanın ve mutlu bir hayatın bir parçası olabilir mi?

Eğer siz de Life is Strange oyunlarını seviyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Gelin Nisan ayını birlikte Haven Springs’te geçirelim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.