Oyun Haberleri

Life is Strange Serisinin Yeni Oyunu True Colors Duyuruldu

Square Enix, Square Enix Presents etkinliğinde Life is Strange serisinin yeni oyunu True Colors‘ı tanıttı.

Serinin 3. oyunu Life is Strange: True Colors, Square Enix External Studios ile daha önce Life is Strange: Before the Storm‘u ortaya çıkaran Deck Nine Games tarafından geliştirildi.

Müzik sanatçısı ve sosyal medya yıldızı mxmtoon‘un sunduğu Life is Strange: True Colors‘ta yeni bir kahraman, dinamik doğaüstü gücü ve heyecan verici bir gizem karşımıza çıktı. Square Enix ayrıca, Life is Strange ve Life is Strange: Before the Storm oyunlarının geliştirilmiş grafik ve animasyonlara sahip yeni bir sürümü olan Life is Strange Remastered Collection‘ı da oyunseverlere duyurdu.

YouTube player

Erika Mori tarafından tam performans yakalama teknolojisiyle hayata geçirilen oyuncular, Haven Springs‘de ‘laneti’ni uzun süredir bastıran Alex Chen olarak dolaşacaklar:

Empatinin psişik gücü, başkalarının parlak, renkli auralar olarak gördüğü güçlü duygularını deneyimlemesine, özümsemesine ve manipüle etmesine olanak tanıyan doğaüstü bir yetenek.. Kardeşi sözde bir kaza sonucu öldüğünde, Alex gerçeği bulmak ve küçük bir kasabanın gömdüğü karanlık sırları ortaya çıkarmak için nihayet geçici gücünü kullanmalıdır. Alex Chen’in yolculuğu ve gücü sizin kontrolünüzde ve onun geleceği sizin ellerinizde.

Standard Edition, Deluxe Edition ve Ultimate Edition adıyla 3 sürüm olarak satışa sunulacak Life is Strange: True Colors‘ın ön siparişini verenler Alex için 4 ek oyun içi kıyafet alacak. Oyun, 10 Eylül 2021‘de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X | S, PC Steam, Windows Store ve Google Stadia‘da piyasaya sürülecek.

Deck Nine Games‘in Başkan Yardımcısı Jeff Litchford, yeni oyun için şunları söyledi;

Life is Strange’in canlı, duygusal ve etkileyici dünyasına dönmek büyük bir onurdu. Bu yeni hikayeyi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz: bir empati hikayesi, insan ilişkileri ve ev diyecek bir yer bulma mücadelesi. Life is Strange: Before the Storm’dan beri yaptığımız hikaye anlatımı, geliştirme teknolojisi ve premium seslendirme alanındaki tüm ilerlemeler, oyuncuların Life is Strange: True Colors’ın ilgi çekici dünyasına her zamankinden daha fazla dalmalarına olanak tanıyacak.

Sunum sırasında Life is Strange Remastered Koleksiyonu da duyuruldu. Bu koleksiyon, geliştirilmiş görseller ve animasyonlar içeren Life is Strange ve Life is Strange: Before the Storm‘un yeniden düzenlenmiş sürümlerini içerecek. Koleksiyon, Ultimate Edition of Life is Strange: True Colors‘ın bir parçası olarak ve bu yılın sonlarına doğru tek başına bir sürüm olarak satışa sunulacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.