Oyun Haberleri

LEVEL 200 Çıktı!

level-200

1997 yılından bu yana yayın hayatına devam eden oyun dergisi LEVEL, 200. sayısını kutluyor. Özel bir koleksiyon sayısı ile raflardaki yerini alan LEVEL dergisi, 200 ayı geride bırakmanın heyecanını yaşıyor.

Bakalım bu ay çıkan LEVEL dergisinin 200. sayısında neler var;

level-dergi-200LEVEL’ın Eylül sayısındaki hediyeler şöyle: Grand Theft Auto V ve Saints Row IV posterleri, S4 League kurulum dosyası ve S4 League için 25 TL değerinde promosyon kodu, LEVEL’ın tüm sayılarının yer aldığı PDF arşivi, Playstore’da geçerli olmak üzere %25’lik indirim kodu.

İçerikte de birbirinden önemli konular LEVEL okurlarını bekliyor: #LvL200, Oyun Dünyasının 200 Ayı ve Gamescom 2013 dosya konuları… Assassin’s Creed IV: Black Flag ve EverQuest Next ilk bakışları… Conquer Mars ve Killzone: Mercenary testleri… Brothers: A Tale of Two Sons, Europa Universalis IV, Flashback, Lost Planet 3, Payday 2, Rayman Legends, Saints Row IV, Shadowrun Returns, The Bureau: XCOM Declassified, Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist, TrackMania² Canyon incelemeleri…

Son olarak LEVEL’ın 200. sayı kutlamalarının 5 – 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda yapılacağını ve fuara gelen herkesin LEVEL ekibiyle tanışma, sohbet etme, fotoğraf çektirme ve karşılıklı olarak oyun oynayıp hediye kazanma şansı bulacağını not düşelim.

Koleksiyonluk bu sayıyı her oyunsever okumalı, arşivinde bulundurmalı. :)

Nice yaşlara, nice 200’lere… :) #LvL200

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.