Oyun Haberleri

Lego Marvel Super Heroes Geliyor!

lego-marvel-super-heroes-banner

Hem LEGO severleri hem de Marvel hayranlarını mutlu edecek bir haberimiz var!

Marvel Süper Kahramanları 2013 sonbaharında yepyeni, aksiyon dolu LEGO macerasında güçlerini bir araya getiriyor.

lego-marvel-super-heroesMarvel Süper Kahramanları aksiyon dolu ve keyifli bir oyun için bir araya geliyor! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group ve Marvel Entertainment işbirliği ile LEGO® Marvel™ Super Heroes 2013 sonbaharında Xbox 360®, PlayStation®3, Wii U™, Windows PC, Nintendo DS™, Nintendo 3DS™ ve PlayStation®Vita platformlarında satışa çıkmaya hazırlanıyor. LEGO Marvel Super Heroes, başarılı LEGO video oyun serilerinde populer Marvel karakterlerini barındıran ilk oyun olacak.

LEGO Marvel Super Heroes video oyunu, Marvel dünyasının karakterleri, aksiyonu ve araçlarını, LEGO’nun yaratıcı dünyası ile birleştiriyor.

LEGO Marvel Super Heroes oyunculara özgün bir hikaye sunacak. İntikam ile dolu Loki ve galaksileri yiyen Galactus’un açlığına karşı durabilmek için Nick Fury, Iron Man, Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine ve Marvel Evrenindeki diğer kahramanları yardıma çağırır.Bu tehlikeye dur demek için mücadele edecek LEGO ve Marvel severler, hem favori Marvel karakterleri ile oynayabilecek hem de LEGO oyunlarının bir klasiği olan macera ve espri dolu dünyası ile eğleneceksiniz.

LEGO Marvel Super Heroes’da oyuncular favori karakterleri Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki ve Galactus gibi Marvel Evreninden 100’den fazla karaktere ulaşabilecek. Oyunda, göz alıcı karakter yetenekleri, aksiyon dolu anlar, epik savaş sahneleri, bulmacalar ve LEGO esprileri ile dolu özgün bir hikaye oyuncuları bekliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.