Oyun Haberleri

Kara Taht – Fantastik Oyuncular İçin Türkçe MMORPG

Kara Taht banner

Siz de benim gibi, son zamanlarda kaliteli bir çevrimiçi fantastik oyun oynayamıyorum diyorsanız bu oyun sizin için geliyor!

Türkiye’nin en büyük oyun firmalarından Joygame, yeni oyunu Kara Taht ile hem fantastik kurgu severleri hem de FRP oyuncularını mutlu edecek gibi görünüyor. Oyun sadece MMORPG türüyle kısıtlı değil, aynı zamanda derin bir strateji deneyimi de sağlıyor.

Kara Taht karakterlerTamamen High Fantasy tarzında olan oyun, oyunculara, fantastik bir Ortaçağ Avrupa’sında savaşma imkanı sunuyor. Oyunda bir yandan karakterinizi yönetip savaş meydanlarında kılıç sallarken bir yandan da askerlerinizi yöneteceksiniz. Oyunda 25 kişiye kadarlık askeri birliğinizi stratejik olarak yönetirken askerlerinizin de seviye atlamalarını ve yeni eşyalar kuşanmasını sağlayabilirsiniz.

Bunun dışında açık alanlarda gerçekleşen büyük savaşlarda yer alıp diğer oyunculara karşı da savaşabileceksiniz. Oyuncular arası savaşın en keyifli ve en heyecanlı kısmı ise loncalar arasında gerçekleşen savaşlar olacaktır.

Biz Kara Taht‘ı bir de Joygame’den duyalım;

Türkiye’nin online oyun markası Joygame, hem grafik hem de içerik kalitesi olarak, yeni jenerasyon online oyunlardan bir tanesi olan Kara Taht’ı Türk oyunseverlerle buluşturuyor. Kara Taht, diğer MMORPG oyunlarının aksine, askeri birlik sistemi ile oyunculara sıkı bir mücadele sunacak.

Joygame size Ortaçağ Avrupası’nda bir imparatorluk sunuyor; bir tarafta gücü elinde tutmak için yönetim ve askeriyenin tüm kademelerini ele geçirmiş Kızıl Kalkan, diğer yanda geleneksel yönetim anlayışına karşı çıkan ve sistemi yeniden düzenlemek isteyen Mavi Mızrak. Hangi tarafta olmak istediğinizi siz seçeceksiniz.

Kara Taht oyununda güç, para ve nüfuz için yapılan mücadeleler ve çeşitli savaş senaryoları sizi heyecanın doruklarına ulaştıracak. Oyuncular tarafından kurulan loncaların Eurathes Dünyası’nda şehir ve kasabaların hakimiyeti için karşı karşıya geleceğiniz oyun, büyük ve eğlenceli bir mücadeleye sahne olacak.

En son sürümü ve yenilikleriyle oyun severlerin gözdesi olacak Kara Taht’ı oynamak için 2013 sonunu beklemeniz yeterli. Üstelik tamamen Türkçe olarak Joygame kalitesi ve farkıyla Kara Taht’ı ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Oyunun çıkmasına çok az bir süre kaldı. Şimdilik oyunla ilgili gelişmeleri ve oyunu buradan takip edebilirsiniz.

Biz de FRPNET ekibi olarak oyunu heyecanla bekliyoruz. Tüm FRP oyuncularının, RPG severlerin ve strateji oyunları tutkunlarının oynaması gereken bir oyun.

Şimdiden iyi oyunlar!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.