Oyun Haberleri

J.J. Abrams Doğruladı, Portal Filmi Gerçek Oluyor

2013 yılında DICE Summit‘te konuşan yönetmen J.J. Abrams, Valve ile Portal filmi geliştirmeyi planladıklarını açıklamıştı. O tarihten beri araya birçok yapım girdi ve Portal projesi sürüncemede kaldı.

Bu hafta IGN‘e röportaj veren yönetmen J.J. Abrams, Portal filmini bir kez daha gündeme getirdi. Portal projesinin hala planları arasında olduğunu söyleyen Abrams, “Aslında şu anda Warner Bros.’ta Portal filmi için yazılan bir senaryomuz var. Hazırlık ve çekim konusunda gerçekten heyecanlıyız. İşler nihayet rayına giriyor.” dedi.

Proje konusunda iyimser olan J.J. Abrams, Portal‘ın birçok nedenden dolayı muazzam bir potansiyele sahip olduğu görüşünde. Oyunda sınırlı şekilde anlatılan hikayenin genişletilmeye müsait olduğuna değinen Abrams, projenin çok eğlenceli olacağını da sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Half-Life Filmi Yapılacak mı?

Yapım şirketi Bad Robot’un şu anda başka bir Valve oyunu olan Half-Life uyarlaması film üzerinde çalışıldığı konusuna da açıklık getiren Abrams, “Şu anda Half-Life meselesi ile ilgilenmiyoruz” diye konuştu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.