Oyun Haberleri

İstanbul’da Geçen Distopik Bilimkurgu Oyunu “ManMade” Kickstarter’da

Hikaye odaklı oyunlar üretmeye odaklanan Türk indie oyun stüdyosu CBILAB VR Studios, İstanbul’da geçen ve yapay zekaların hakim olduğu distopik bir geleceği anlatan bilimkurgu macera oyunu ManMade‘in oynanabilir prototipini tamamladı. Hem PC hem de sanal gerçeklik gözlüğü olan kullanıcılar için iki farklı versiyon olarak deneyimlenebilen ManMade, bugün itibariyle Kickstarter‘da yerini aldı.

ManMade’in Kickstarter kampanyası ile 43.000 Euro toplamayı hedefleyen CBILAB VR Studios, oyun deneyimini geliştirmeyi ve kaliteyi artırmayı planlıyor. Beklentileri karşılayabilmek için gerekli deneyime sahip olduklarını belirten ekip, oyun dünyasından destek bekliyor.

Türkiye’nin İlk Sinematik VR Oyunu

ManMade‘de, Anika ve Kaan isimli iki ayrı oynanabilir karakter bulunuyor. Böylece oyuncular, dünyayı birbirinden farklı geçmiş, kültür ve inançlara sahip iki farklı kişinin gözünden deneyimleyebilecek. Fütüristik bir dedektiflik deneyimi sunan oyunda, macera boyunca gerçekleşen detaylara dikkat etmek oyunun gidişatı açısından önem taşıyor. Mekanları keşfetmek, zor durumların üstesinden gelmek, gerçeği ortaya çıkarmak ve insanları ikna etmek için gerekli bilgi bu detaylarda gizli olacak.

Gerçek aktör ve performansların kullanıldığı oyunda, aktörlerin yüzlerini dijitalleştirmek için 3 boyutlu tarama yöntemi, vücut hareketlerini yakalamak için IKinema, yüz hareketlerini yakalamak için ise FaceWare teknolojisi kullanıldı.

YouTube player

Sunucuyu Hackle, Yakalanma, Hızlı Davran, Daha Hızlı Karar Ver!

Oynanabilir prototip bir sunucu odasında geçiyor. Kaan hala hayatını değiştiren olayın faillerini tespit edememiştir ve kafasındaki sorulara cevap aramaktadır. Bilinmeyen bir numaradan gelen mesaj, çalıştığı şirketin bu olayların sorumlusu olduğunu Kaan’a bildirmektedir. Kaan hayatını mahveden kişilerle aynı şirkette çalışma fikrini kabullenemez ve mesajda belirtilen sunucu odasına girmeye karar verir. Tereyağından kıl çeker gibi kolay olacağını düşündüğü bu sunucuya giriş denemesi, düşündüğünden çok daha zorlu ve tehlikeli bir hal alacaktır.

HTC Vive, Oculus Rift, PC, PlayStation ve PlayStation VR platformlarında yayınlanacak ManMade hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyaya destek olmak için Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.