Oyun Haberleri

Hasbro Sayesinde Daha Çok Dungeons and Dragons Filmi, Dizisi ve Oyunları Görebileceğiz

Hasbro‘nun, epik fantastik markası Dungeons and Dragons için çok daha büyük planları olduğu ortaya çıktı.

Dungeons & Dragons‘ın hali hazırda Jonathan Goldstein ve John Francis tarafından yönetilen Chris Pine‘lı bir filmi ve Red Notice‘in yönetmeni Rawson Marshall Thurber‘in başında bulunduğu bir TV dizisi geliştiriliyor. Ancak Hasbro CEO‘su Chris Cocks‘ın anlattıklarına bakılırsa Dungeons & Dragons için yakın gelecekte çok daha büyük planlar yapılmış bile!

Yatırımcılar ve analistlere bilgi veren Chris Cocks, “Dungeons & Dragons’ta parlak bir gelecek görüyoruz. Ve Dungeons & Dragons’ın marka planına yatırım yaptıkça; gişe rekorları kıran filmler ve TV yapımları, AAA video oyunları, büyük çaplı tüketici ürünleri ve önemli pazarlama bağlantıları dahil olmak üzere bu fırsatların zaman içinde büyüdüğünü fark ediyoruz.” dedi.

Hasbro CEO‘su ayrıca 10 milyondan fazla kullanıcıya sahip bir dijital araç seti olan D&D Beyond‘un yakın zamanda satın alınmasının, gelecekte Dungeons & Dragons‘ın erişimini genişletmeye yardımcı olacağını da ifade etti.

Başrolde Chris Pine‘ın oynadığı Dungeons & Dragons filminin adının Honor Among Thieves olacağını ve gösterim tarihinin 3 Mart 2023 olarak açıklandığını hatırlatalım.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.