Oyun Haberleri

Half Life Alyx’ten Oynanış Videosu Yayınlandı!

Yılların tartışmasız en çok konuşulan ve oynanan oyunlarından biri olan Half Life, uzun bir aranın ardından Half Life Alyx ile geri dönüyor. Oyunu milyonlarca oyuncu merakla beklerken, yeni oynanış videoları yayınlandı.

Half Life Alyx, 23 Mart tarihinde oyuncularla buluşuyor. Efsane oyunun geri dönmesine bu kadar az zaman kala, oyuna ait yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.

Oyununu oynanışını gözler önüne seren üç adet de video oyunculara sunuldu. “Half Life Alyx Gameplay” ismi taşıyan videolarla birlikte oyunun nasıl bir tasarıma sahip olduğu belli oldu. Ayrıca oyun içinde yer alan “gravity gun” benzeri eldiven de dikkat çekti.

İlk videoya bakıldığında bir metro içinde olduğumuzu görüyoruz. Daha oyunun ilk dakikalarında aksiyonu yaşatacağa benzeyen oyun, gelişmiş bir hareket kabiliyetine de sahip. Videoda dikkat çeken bir diğer nokta ise oyunun grafiklerinin hayli yüksek kalitede olması… 

Yayınlanan üçüncü videoda ise daha çok dış çekimler göz önüne seriliyor ve oyunun grafikle ilgili detayları daha da net anlaşılıyor. 

YouTube player
YouTube player
YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.