Oyun Haberleri

Frogwares, The Sinking City İçin İstanbul’u Çizdi

Sherlock Holmes’tan sonra The Sinking City oyununu geliştiren Frogwares ekibi, projede büyük aşama kaydetti. Oyunda kullanmak istedikleri şehirleri geliştirmek için Unreal Engine 4 kullanarak bir “Şehir Kurma” tool’u oluşturan geliştirici firma programını test etmek için 8 saatte İstanbul’u çizmeye çalıştı.

Önümüzdeki ilkbahara çıkması planlanan The Sinking City için geliştirdikleri yazılımı denemek isteyen Frogwares, bir günde gerçek bir şehri ne kadar modelleyebileceklerini görmek istedi. Sosyal medya üzerinden bir anket düzenleyen firma, oynun hayranlarından ikonik şehirlerin oylamasına katılmalarını talep etti. Oylamanın sonucunda kazanan İstanbul oldu. 8 saatte İstanbul’u çizme görevini alan tasarımcılar bu kadar sürede bir şehrin ne kadarını çizebileceklerini öğrenmiş oldular.

YouTube player

Şehir kurma tool’u testi geçen Frogwares’in bu kadar önem verdiği yazılımı, oyun çıktıktan sonra ücretsiz olarak kullanıma açacağını da belirtelim.

Cthulhu Mitosunda Bir Keşif Oyunu – The Sinking City

Oyunun hikayesi 1920‘li yılların New England, Oakmont Massachusetts bölgesinde geçecek. Özel bir dedektif rolüne bürünecek olan oyuncular, alışılmışın dışında oluşan bir seli araştırırken soruşturmalara şehrin tamamına yayılacak. H. P. Lovecraft’ın Cthulhu mitleriyle süslenmiş dedektiflik oyunu The Sinking City, PlayStation 4, XBox One ve PC’ler için 21 Mart 2019’da çıkacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.