Oyun Haberleri

Elder Scrolls Online’da Saatin Nasıl Geçtiğini Anlamayacaksınız

the-elder-scrolls-online-banner

Elder Scrolls Online’da en üst seviyeye ulaşmak için kaç saat harcamak gerekiyor?

Bu soruyu sizin yerinize çılgın MMORPG oyuncuları cevapladı.

Elder Scrolls dünyasını konu alan ve yeni çağın MMORPG’si olarak adlandırılan The Elder Scrolls Online’ın Beta süreci tüm hızıyla devam ediyor. Oyuncular Tamriel kıtasındaki maceralara katılırken, uzaktan izleyenler de bu dünyada neler olduğunu merakla takip ediyor.elder-scrolls-online-gorsel-1

En merak edilen sorulardan biri ise en üst seviyeye ulaşmak için kaç saat harcamak gerekiyor? Bunu sizin için bir Reddit kullanıcısı cevaplamış. Üst sınır olan 50. seviyeye gelmek için 150 saatin yeterli olduğunu belirtiyor. ESO oyuncusunun açıklamasına göre 50. seviyeye ulaşmak için olağan ama hızlı bir şekilde oynayarak, 4 haftalık süre içerisinde 144 saat harcamak gerekiyor.

Bazı oyuncuların açıklamasına göre NPC’ler ile olan konuşmalar ve diyaloglar hızla geçildiğinde bu süre 70-80 saate kadar düşüyor. Oyunun yapımcı editörü Paul Sage bu süreyi destekliyor. Hızlı ve tecrübeli bir MMORPG oyuncusunun 50. seviyeye ulaşması için 150 saatin yeterli olduğunu belirtiyor.

Öte yandan oyun çıktığı zaman ağırdan alan ve her yeri karıştırmayı seven oyuncular 50. seviye olup hiç PvP’ye karışmadan 450 saat geçirebilecek. Bu oldukça uzun bir süre.

World of Warcraft ile rekabete sokulan The Elder Scrolls Online, görüldüğü kadarıyla bilgisayar başında en fazla vakit harcanacak oyunlardan biri olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Ben MoP da 5 günde 1-90 kasabiliyorum tabi bu görevlerin hepsini ezbere bilmekle alakalı olabilir :D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.