Oyun Haberleri

The Elder Scrolls Online, Playstore’da Ön Siparişte

the-elder-scrolls-online-banner

The Elder Scrolls dünyasının hayranları için The Elder Scrolls Online merakla beklenen bir yapım. Yıllar içinde Tamriel kıtasını defalarca ziyaret etme fırsatı bulduk, ancak Daggerfall’dan sonra çıkan oyunlar hep kıtanın bir parçasını ziyaret etmemize imkan tanıdı. Oblivion’da İmparatorluğun merkezi olan Cyrodiil bölgesini gezip görmüştük. Skyrim ise adından anlaşılabileceği gibi, Nord halkının yuvası sayılan Skyrim bölgesinde geçiyordu.

The Elder Scrolls Online Imperial EditionThe Elder Scrolls Online ise yeniden tüm Tamriel kıtasını ayaklarımızın altına serecek. Gerçekte The Elder Scrolls evreninin merkezini oluşturan Mundus üzerinde beş kıta bulunuyor, Tamriel bunlardan sadece bir tanesi. Fakat yüzölçümü hayli büyük ve nüfusu da kalabalık olduğu kadar çeşitli. The Elder Scrolls oyunları da bu kıtada geçen efsanevi olayları konu alıyordu, ancak her oyun bir sonraki çağda geçiyordu. Mesela Oblivion’daki olaylar Üçüncü Çağ’ın kapanışını anlatırken, Skyrim’deki olaylar da Dördüncü Çağ’ın 200′üncü yılında başlıyordu. The Elder Scrolls Online ise bizi 1,000 yıl geriye götürecek ve efsanevi insan imparator Tiber Septim’in gelişinden önce olanları konu alacak. Tabii ki işin içine Daedric prens Molag Bal ve onun Mundus’a hakim olma planları da girecek.

Elder Scrolls Online piyasayı dolduran “oynaması bedava” oyunların aksine, aylık abonelik ücreti ödenen bir oyun olacak. Buna karşılık oyun dünyasındaki tüm oyuncular aynı haklara sahip olacak, yani en basit eşyaları edinmek ya da başka bir bölgeye gidebilmek için devamlı elinizi cebinize atmak zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca oyun tamamen yeni bir “birleşik sunucu” teknolojisi üzerine kuruluyor. Yani oyuna bağlandığınızda herkesin girdiği dünyaya girmiş olacaksınız, sunucu seçme derdiniz de olmayacak.

Elder Scrolls Online resmen Nisan ayında yayına girecek ancak ön siparişle satın alanlar üç gün erken oynamaya başlayabilecekler.

Ön siparişte bulunanlar ayrıca özel bir “pet” ve özel hazine haritaları gibi eşyalara da kavuşacaklar. Ayrıca ilk ayın abonelik ücreti de tabii ki bu fiyata dahil olacak ama sonrasında oyuna devam edebilmek için aylık abonelik ücreti ödemeniz gerekeceğini unutmayın.

The Elder Scrolls Online ön sipariş için bu linki takip ederek Playstore üzerinden edinebilirsiniz. Eğer oyunun standart sürümü sizi tatmin etmezse, o zaman bir Imperial olarak oynamak için Imperial Edition sürümünü de buradan ön siparişle edinebilirsiniz! Bu sürümde imparatorluk vatandaşı olarak oyuna giriyorsunuz ve sırf bu fraksiyona özel eşyalar sizi bekliyor. Tamriel’de görüşmek üzere!

Alıntıdır: Technopat.net

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Betasına katılma şansım oldu ve diyorum ki bu oyun işte BU oyun mmorpg tarihinde farklı bir yer edinecek. Hali hazırda world of warcraft oynamakla beraber kesinlikle elder scroll online a en azından 3-4 ay oynayacağımı garanti ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.