Oyun Haberleri

EA Sports FC 24 İçin Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Electronic Arts’ın yan kuruluşu EA Sports tarafından geliştirilen EA Sports FC 24 için çıkış tarihiyle ilgili sızıntılar ortaya çıktı.

EA Sports, FIFA serisinin bitimiyle birlikte ortaya çıkardığı yeni oyunun çıkış tarihini 29 Eylül 2023 olarak belirlemiş. Bilgilere kaynaklık eden billbil-kun önceki sızıntılardan dolayı yarattığı güvenle sızıntıların doğruluk ihtimalini oldukça olası hale getiriyor.

EA Sports FC 24

Çıkış tarihinin yanı sıra FIFA 23 çıkışında da gerçekleştirilmiş olan Ultimate Edition sahiplerine 3 günlük erken erişim hakkının EA Sports FC 24 için 7 gün erken deneyim etme şeklinde geleceği söyleniyor. Elbette önceki senelerde olduğu gibi bunu gerçekleştirmenin tek yolu ultimate sürümü satın almak olacak.

Electronic Arts’ın bir alt kuruluşu olan EA Sports, FIFA’ya ait lisansını kaybetmesinin ardından giriştiği yeni futbol oyunu EA Sports FC 24‘ün tanıtımına ilk kez geçtiğimiz Nisan ayında logosuyla birlikte başladı. Ayrıca muhtemelen bizlere çıkış tarihini de verecekleri yeni bir etkinlik için Temmuz ayını işaret etmişlerdi.

EA Sport ekibi ile FIFA’nın anlaşması sona ermiş olsa dahi farklı ortaklıklar sebebiyle FC 24’te 19.000’den fazla oyuncu, 700’den fazla takım, 100’den fazla stadyum ve 30 lig yine aynı şekilde mevcut olacak.

EA Play üyeliğine eklenmesi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamasına rağmen 10 saatlik deneme sürümünün artık Electronic Arts oyunlarının çoğunda olduğunu biliyoruz. Gelenek aynı şekilde devam edecektir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.