Oyun Haberleri

Dungeons and Dragons Sonunda LEGO Setine Kavuşuyor

Wizards of the Coast ile LEGO, Dungeons and Dragons LEGO Seti‘ni bulmak için başlattığı yarışmanın sonucunu açıkladı.

Dungeons & Dragons LEGO seti

2024 yılında Dungeons and Dragons‘ın 50. yıl dönümünü kutlamak için LEGO Ideas ve Wizards of the Coast ekipleri, hayran yapımı en iyi crossover’ı bulmak için bir yarışma başlattı. Yüzlerce başvurudan beşi finale kalırken, Dungeons and Dragons LEGO Seti yarışmasının kazananı belli oldu.

Nerdist‘in haberine göre; yarışmanın galibi Dragon’s Keep: Journey’s End adlı model oldu. Yapılan resmi açıklamada; “Bu modelin çok yönlü 360 derecelik deneyimi, ayrıntı düzeyi ve dinamik kompozisyonu, Dungeons and Dragons’ın tüm ikonik yönlerini gerçekten hayata geçiriyor.” ifadeleri kullanıldı.

Bu hayran yapımı Dungeons and Dragons LEGO Seti, Dungeons and Dragons 50. yıl kutlamalarının bir parçası olarak üretilecek, ancak henüz belirli bir çıkış tarihi yok.

Öte yandan LEGO bu yarışmadan yalnızca bir Dungeons and Dragons seti oluşturacak olsa da, finale kalan diğer setlerde birçok canavar bulunuyor. D&D oyunlarında Monster Manual setindeki ayrı yapıları kullanmak veya onu dişli bir Mimic‘e dönüştüren bir dizi ustaca menteşeye sahip bir hazine sandığı inşa etmek, zar atmak için beş başlı ejderha Tiamat‘ın kulesini kullanmak güzel olurdu. Ayrıca Xanathar setindeki kitaplık da bir zar kulesi!

Lego yarışmasında finale kalan setleri galerimizden inceleyebilirsiniz.

Kaynak: LEGO Ideas

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.