Oyun Haberleri

Divinity: Original Sin Kutu Oyunu Kickstarter’da Rekor Kırdı

Divinity: Original Sin 2 yeni karakterlerin eklendiği bir kutu oyunu olarak hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Larian ve Lynnvander Stüdyolarının ortak yapımı olacak Divinity: Original Sin Kutu Oyunu, Kickstarter‘da başlatılan kampanyanın ilk 4 saatinde 160 bin dolarlık hedefine ulaştı.

Larian Studios‘un bol ödüllü RPG oyunu Divinity: Origin Sin 2 evrenini masaüstü oyunculuk dünyasına taşıyacak olan DOS kutu oyunu; macera, cesaret ve arkadaşlık üzerine olacak. Oyuncuların karşısına çıkacak zorluklarla nasıl mücadele edeceklerine karar verecekleri Divinity: Origin Sin kutu oyununda; Farzanah ve Vali adında iki yeni oynanabilir karakter de yer alacak. İkili, Fort Joy ve ötesindeki korkulardan sağ çıkmak için Ben-Mezd ve Kızıl Prens‘e katılacak.

Stüdyo yetkililerinin iddiasına göre; interaktif hikaye, element etkileşimleri, büyüler, keşifler, birlikte oynama, tekrarlanabilirlik, işçilik, harika savaşma teknikleri, epik loot ve eşit derecede epik canavarların hepsi Divinity: Origin Sin kutu oyununda bizi bekliyor. Kickstarter‘da şu ana kadar 710 bin dolar bağış alan oyun setinde; 1 oyun platformu, 4 oyuncu kartı, 16 zar, 270 pul, 851 oyun kartı, karakter ve NPC minyatürleri ve “Chronical System” yer alıyor. Oyunun tanıtımını aşağıdaki eğlenceli videoda izleyebilir, detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.