Oyun Haberleri

Diablo’nun Yeni Sınıfı Blood Knight Oldu

Blizzard, neredeyse on yıl sonra ilk yeni Diablo sınıfı Blood Knight‘ı duyurdu. Vampir savaşçı Blood Knight sınıfı, 13 Temmuz‘da Diablo Immortal‘a gelecek.

Blood Knight Diablo Immortal

Geçen yıl çıkan Diablo Immortal, Diablo oyuncuları arasında pek sevilmese de milyonlarca oyuncu aksiyon-RPG oyununu oynamak için her gün giriş yapmaya devam ediyor. Ve şimdi oyun daha önce hiç görülmemiş yeni bir sınıfa kavuşuyor: Blood Knight. Kotaku‘nun haberine göre; Diablo evreninin yeni savaşçısı Blood Knight, 2014 yılında Diablo 3‘ün ilk genişleme paketi Reaper of Souls‘ta gelen Crusader‘dan sonra seriye eklenen ilk yeni sınıf oldu.

Blizzard ekibi bir canlı yayın sırasında, düşmanlara yakın dövüş veya menzilli saldırılar kullanan Blood Knight‘tan ilk detayları açıkladı. Oyun devinin resmi web sitesinde de, “Bu yok edici vampir düşmanlarının hayatıyla besleniyor, onları lanetli güçle çağrılan ölümcül gölgelere hapsediyor ve tehlikeden uzak durmak için güvenilir silahlarına sarılıyor. Ve eğer her şey başarısız olursa, insanlıklarını kontrol etmek için tetikte bekleyen içlerindeki kutsal olmayan güdüye yenik düşebilirler.” ifadeleri yer aldı.

YouTube player

Blodd Knight Sınıfı

Diablo efsanesinde vampirler insanları ısırır ve onları tehlikeli, akılsız kölelere dönüştürür. Ancak Blood Knight‘lar, vampirler tarafından ısırılmalarına karşın, insanlıklarına bağlı kalmalarını sağlayan büyülü bir nesne kullanarak bu kaderden kaçınan insanlar. Öyle olsa bile, Blood Knight eninde sonunda köleleşecek. Bu gerçekleşmeden önce, vampirleri takip edip öldürmek ve ısırılan diğerlerine bir seçenek sunmak için birlikte çalışıyorlar: Blood Knight‘a katılmak ya da ölmek. Ayrıca savaşta kendilerine yardımcı olması için vampir güçlerini kullanabiliyorlar.

YouTube player

Blood Knight’ı Nasıl Oynayabilirsiniz?

Blizzard, Diablo Immortal oyuncularının yeni sınıf olarak oynamak için üç yolu olacağını söylüyor. İlki; yeni bir karakter yaratıp, sınıf olarak Blood Knight‘ı seçebilirsiniz. İkinci seçenek olarak; karakterinizi yeni sınıfa aktarmak için Diablo Immortal‘ın sınıf değiştirme özelliğini kullanabilirsiniz. Geliştirici, sınıf değişikliklerinde bekleme süresini geçici olarak kaldıracak, böylece herkes isterse vampir şövalye olma şansına sahip olacak. Son seçenekte; yeni sınıfı sınırlı süreli bir etkinlik olan Crimson Plane ile test edebileceksiniz. Etkinlik sırasında herkes bir Blood Knight olarak oynayabilecek ve etkinliği tamamlayarak sınıfın kozmetikleri ve diğer eşyalarını kazanabilecek.

Öte yandan bu yeni sınıfın Diablo IV‘e eklenip eklenmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Blood Knight sınıfı hakkında daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.