Oyun Haberleri

Diablo 4 Game Pass Servisine Dahil Oluyor

Diablo hayranlarını sevindirici haber geldi! Diablo 4, Game Pass oyun servisine bu Mart ayında eklenecek. Bu beklenen duyuru, Xbox’ın yeni güncellemeleri açıkladığı podcast’inin bir bölümü içinde Sarah Bond tarafından yapıldı.

Diablo 4, Xbox Game Pass’e Geliyor

Microsoft, Diablo 4’ün Xbox Game Pass’e eklenmesinin, geçtiğimiz yıl Activision Blizzard’ı satın almasının ardından abonelik hizmetinde “Activision Blizzard oyunlarını sunma taahhüdü”nün bir parçası olduğunu vurguladı. Bu gelişme, oyunseverler için heyecan verici bir fırsat sunuyor.

Çıkış Tarihi ve Platformlar

Diablo 4, 28 Mart itibariyle Xbox Game Pass abonelerine konsol ve PC platformlarında sunulacak. Bu açıklama ile birlikte, “Game Pass yalnızca Xbox platformlarında sunulmaya devam edecek ve tüm birinci parti oyunlar ilk günden itibaren oynanabilir olacak” bilgisi de paylaşıldı.

Oyun İncelemesi ve Beklentiler

Diablo 4’ü Game Pass’e eklenmesi, oyunseverlere oyunu deneme ve keşfetme fırsatı sunuyor. Eğer hâlâ kararsızsanız Diablo 4 incelemesine göz atabilirsiniz. Chris Tapsell’in “Eski Blizzard popüler oyunları gibi, Diablo 4 de karmaşıklık ve derinlik üzerine kurulu, özünde bir tasarımcı oyunu” ifadeleri, oyunun potansiyelini yansıtıyor. Ancak, “korkutucu bir aşırı telafi duygusunun” oyunu geri tuttuğu belirtiliyor.

Ek Platformlara Gelen Diğer Oyunlar

Diablo 4 duyurusuyla birlikte Microsoft, daha önce Xbox ve PC’ye özel olan dört oyununun bu yılın ilerleyen günlerinde diğer platformlara getirileceğini doğruladı. Hangi oyunların olacağı henüz belirtilmemiş olsa da, genel beklenti Hi-Fi Rush, Pentiment, Sea of Thieves ve Grounded gibi popüler oyunların bu kapsama alınacağı yönünde.

Bu gelişmeler, Xbox Game Pass aboneleri için heyecan verici bir dönemi işaret ediyor. Diablo 4’ün Game Pass’e eklenmesiyle birlikte, oyun dünyasında yeni maceralara atılmak isteyenler için büyük bir fırsat doğmuş olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.