Oyun Haberleri

Dark Alliance Yapımcıları, The Witcher Benzeri Dungeons and Dragons Oyunu Geliştiriyor

Dungeons and Dragons: Dark Alliance‘ın geliştiricileri, Dungeons and Dragons evreninde geçen yeni bir AAA oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu duyurdu.

Invoke Studios, şu anda Dungeons and Dragons evrenine dayandığı söylenen AAA bir oyun geliştirdiklerini duyurdu. Söylentilere göre oyunun The Witcher tarzında olacağı belirtiliyor. Oyun, Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştiriliyor.

Dark Alliance heroes

Invoke Studios ismi size çok tanıdık gelmeyebilir. Dungeons and Dragons: Dark Alliance‘ın geliştiricisi Tuque Games, 12 Ekim’de Invoke Studios olarak isim değişikliğini duyurdu. Stüdyo 3 yıl önce Wizards of the Coast tarafından satın alınmıştı.

Söylenti: Açık Dünya RPG ama Kesin Değil

Polygon’da yayınlanan bir raporda şunlar belirtildi,

The Witcher veya Dragon Age tarzında bir açık dünya fantezi RPG oyunu olması stüdyo için güvenli sular gibi görünüyor. Ekipte pek çok kişi daha önce Ubisoft Montreal stüdyolarında çalıştığı için bu alanda deneyimliler.

Söylenti doğru olursa Dungeons and Dragons evreninde geçen fantastik bir açık dünya oyunu oynayacağız. Tabii bunların hepsi henüz söylenti, oyun hakkında hiçbir resmi bilgi yok.

Dark Alliance oyun dwarf

Bununla beraber Invoke Studios’un Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Dominic Guay‘ın deneyimi bu söylentiyi destekliyor. Dominic Guay, 20 yıl boyunca Ubisoft Montreal’de çalıştı. Orada, diğer oyunların yanı sıra Watch Dogs 1 ve Watch Dogs 2’de proje yöneticisi ve kıdemli yapımcı olarak yer aldı. Bu nedenle açık dünya oyunlar yapma konusunda oldukça bilgili. Bu bilgisini de yeni oyun için kullanabilir.

Kaynak: Mein-MMO, Polygon

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.