Oyun Haberleri

Control ve Alan Wake Evreni Birleşiyor

Remedy Entertainment’ın 2019 yılında yayınladığı Control için hazırlanan yeni ek paket AWE, iki evrenin birleşmesi için ilk adımlardan biri olacak.

Oyun konusunda oldukça iddialı yapımlar gördüğümüz 2019 yılının öne çıkan isimlerden biri de Control olmuştu. Aksiyon, gerilim türünde yenilikçi bir anlayış ve harika bir hikayeyle sunulan Control’ün atmosferine hemen kapılmıştık.

Oyunda içinde bulunduğumuz Federal Bureau of Control binası, yani Oldest House içerisinde çeşitli dokümanlar bulup okuyabiliyorduk. Control’ün paranormal dünyasını daha iyi anlayabilmek için özenle hazırlanmış içerikler bulunuyordu. Bazılarında da inceden inceye Alan Wake’ten bahsediliyordu.

Kontrolü Eline Al – Control İncelemesi

İki oyunun bir noktada birleşeceğini, bunun da AWE ek paketiyle olacağını zaten tahmin ediyorduk. Geçen günlerde yayınlanan fragmanıyla birlikte bu kesinleşmiş oldu. Ancak Remedy’nin sadece bu ek paket ile sınırlı kalmayacağı belirtiliyor.

Epic Games’in iki yeni Remedy oyunu için özel bir anlaşma yaptığı biliniyor. Bunlardan birinin büyük bütçeli, AAA klasmanında bir oyun olduğu ve ön prodüksiyon sürecinde olduğu belirtiliyor. Diğer oyunsa, bu büyük oyunun paralelinde ilerleyecek daha ufak bir oyun olacakmış.

Remedy, Control’den aldığı destekle birlikte Alan Wake dünyasına da yeni bir hız kazandırabilir. 2010 yılının en iyi oyunlarından biri olan Alan Wake’in o karanlık dünyasında, cılız bir fener ışığıyla hayatta kalınabilecek, Control’ün bize sunduğu atmosferle güzelce harmanlanabilecek bir oyun harika olur.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.