Oyun Haberleri

Blizzard, Yeni Bir Diablo Oyunu İçin Kolları Sıvadı

diablo-banner

Blizzard yapılacaklar listesine bir de yeni Diablo oyununu ekledi.

İş başvurularında “Diablo” sekmesini açan Blizzard, yeni Diablo oyunu için çalışan arıyor. Diablo 3’ün direktörlerinden Jay Wilson’ın oyun dünyasından ayrılmasıyla, bu yeni çalışan arayışı pek de sürpriz olmadı.

Oyun hakkında hiç bir bilgi bulunmuyor ancak, iş başvuruları kapandığında çalışmaların da başlayacağını tahmin edebiliriz.

İş ilanına buradan göz atabilirsiniz.

Kaynak: LEVEL

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. bence blizz, yeni oyunlara ve türlere yönelmeli artık mesela bir vampir oyunu çok yakışır diye düşünüyorum piyasanın da ihtiyacı var bir vampir oyununa..

  2. D3 u Vampire karakteri ile oynamayi cok seviyorum.
    Life Drain yeteneginin animasyonu harika olmus. Kain edasiyla kani icine cekisi ve eger yaratik olurse portlemesi ve ses efektleri harika olmus.
    Telekinesis ile milleti etrafima cekip Way Of The Thousand Bites ile herkesleri kemirmek de fena sayilmaz.
    Acsension of Voivoda da bu durumda kullanisli olabiliyor. Kaziklarin yerden cikip etrafinizda kim varsa oldurmesi ve bunu yaparken karakterin gulmesi inanilmaz guzel.
    Simulacrum ve Doppelganger’i beraber kullanarak da harikalar yaratilabiliyor. Zaten narin bir eleman oldugu icin bu tip defansif yeteneklere ihtiyaciniz kacinilmaz oluyor. Simulacrum yaptiginizda sizden bagimsiz olmamasi garibime gitmisti basta. Sayet Doppelganger yapinca o da yapiyor ve etrafta bir cok ben oluyor. Hangisi gercek buyucu acaba diyen Conan gibi kafalari karisiyor. Power Word : Death gibi calismayan bir Death buyumuz var. Ol de ve olsun gibi. Bunun da ses efekti bir harika. Death diye soguk bir haykiristan sonra bir seylerin yavasca curumesini seyretmek inanilmaz.
    Shapeshifting konusunda da beklenileni fazlasiyla veriyor aslina bakarsaniz. D2 den ozledigimiz Druid’in suratina bakmazsiniz o derece. Basta zorlasa da ileride Dev bir yarasa olarak harikalar yaratabiliyorsunuz. Sphere of Wing Rune’u ile kanatlarinizin arasina aldiginiz hasminizin saniyeler icinde iligini kurutmaniz ve bu sirada source’un agzina kadar dolmasi karakterin o an aldigi hazzi size de veriyor. Source olarak Blood kullaniyor tabiki de. Bu da bu tip hareketleri bol bol yapsaniz iyi olur demek. Wizard’in archon ya da Barbar’in Wraith of the Berserker’i gibi Cooldown’u olan bir skill olmamasi Transform:Vampire yetenegini harika bir secim yapiyor. Istediginiz an vampire istediginiz an yarasa olabiliyorsunuz. Yarasa oldugunuzda d2de olup d3de olmayan Light Radius geri geliyor ve biraz dusuyor. Gorusunuzun menzili pek iyi olmuyor sayet hareketleri sezebiliyorsunuz. Oldurdugunuz seyler siluetler oluyor.
    Blood Curse, Wraith of Malachi, Murnau’s Touch gibi seri yapabildiginiz yetenekler ile yaratiklar size yaklasamadan cok once curumus oluyorlar.
    Hunt Modu var. Hunt modu bir nevi shapeshifting. Statler artiyor. Movement Speed tavan yapiyor. Bu modda iken suzuluyorsunuz. yeteneklerin ozellikleri katlaniyor. Gorus degisiyor. Predator gibi kizilotesi bir goruse geciyoruz. Yururken etraftaki bortu bocegin curuyup olmesi de harika bir detay.
    Lyndon ile olan diyaloglari da harika yapmislar. Lyndon korktugu icin pek rahat hissetmiyor ve karakterin soguk zafer nidalari ile dalga gecmeye yeltenip yine karakter tarafindan durduruluyor. En guzel taraflarindan biri de su yeni moda neo-vampir temasindan olabildigince uzak olmasi. Twilight izleyip gercekten vampir var mi acaba diyen insanlari gorunce bu iyi bir sey. Standart dustu arkadas.
    Kisacasi Vampire ile oynamasi inanilmaz eglenceli olmus. Barbardan sonra vazgecemedigim bir karakter olmus.
    Saygilar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.